• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Dejli mejl

17.07.2022

14:16

UDALA SE PETRA EKLSTON! Evo šta to znači kad ste ĆERKA MILIJARDERA! (VIDEO)

printscreen instagram/petraecclestoneofficial

Showbiz

UDALA SE PETRA EKLSTON! Evo šta to znači kad ste ĆERKA MILIJARDERA! (VIDEO)

Podeli vest

Ćerka milijardera Bernija Eklstona udala se juče za Sema Palmera a "maloj romantičnoj ceremoniji" u svom domu u Čelsiju vrednom 170 miliona funti...

Naslednica Slavice i Bernija Eklstona Petra Eklston (32) i biznismen Sem Palmer (38) venčali su se u juče 17 časova. Sem je prvi potvrdio podelivši na Instagramu snimak na kojem se vidi njegova burma i koji prati opis: „Ne mogu da verujem da sam oženjen čovek!".

Na Instagram profilu novopečenog mladoženje mogao se videti i snimak na kojem je bio i njegov šurak, suprug Tamare Eklston, Petrine rođene sestre, kao i detalji svadbenog menija. 

- Savršena noć, hvala svima koji su došli i učinili je tako čarobnom - napisao je mladoženja u opisu posta. 

Gosti su mogli da biraju između pomodoro i milaneze paste, rižota, brancina pre nego što im je poslužen sladoled i kafa. Za hranu je bio zadužen omiljeni restoran gospođe Eklston "C" u Mejferu.

Mladenci su dočekani aplauzima i ovacijama dok su zavete razmenili uz zvuke gudačkog kvarteta.

Prijatelji mladenaca opisali su venčanje kao "malo i intimno“ – za razliku od njene prve svadbe koja je koštala 12 miliona funti i koja je organizovana u avgustu 2011. Podsetimo, Petra se tada udala za Džejmsa Stanta sa kojim ima troje dece. Prvi brak poznate naslednice završen je skandaloznim razvodom.

Venčanje sa Semom bilo je daleko skromnije od onog prvog, navodi "Dejli mejl" i otkriva da je mladina sestra Tamara održala emotivan govor, u kojem je rekla da je Petra njena najbolja prijateljica, a zatim ispričala anegdotu iz njihovog detinjstva.

Veza Petra Eklstona i Sema Palmera koji imaju jedno dete, traje od 2016. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17