• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2022

17:18

RAK PLUĆA METASTAZIRAO NA MOZAK! Poznati voditelj dugo skrivao istinu od javnosti!

Instagram

Showbiz

RAK PLUĆA METASTAZIRAO NA MOZAK! Poznati voditelj dugo skrivao istinu od javnosti!

Podeli vest

Džoni Irvin (48), poznati britanski voditelj, saopštio je da se bori s rakom i to u terminalnoj fazi i da mu je ostalo još svega nekoliko meseci života.

- Nedelju dana od tog trenutka, rekli su mi da imam još šest meseci života. Morao sam da odem kući, kažem svojoj ženi, koja je bila s našim blizancima, da će ostati sama. To je bilo poražavajuće, a sve što sam mogao jeste da joj se izvinim. Osećam se odgovornim za sve što se događa - priznao je Džoni.

Rak pluća metastazirao je i na mozak.

- Sada je, međutim, došlo do tačke da se osećam kao da krijem neku prljavu tajnu, kao da na leđima nosim neki nevidljivi teret. Nadam se da ću skidanjem tog tereta inspiriati ljude koji su u sličnoj situaciji, kojima nije ostalo mnogo života, da iskoriste svaki dan na najbolji mogući način, da im pomognem da vide da, čak i kada umiru, mogu da žive dobar život. Jednog dana će me sve sustići, ali dajem sve od sebe da se to dogodi što kasnije. To dugujem svojoj supruzi i sinovima. Neki ljudi u mojoj situaciji imaju listu želja, ali ja želim samo da kao porodica uradimo zajedno što je više moguće.

 

 

Inače, Džon ima troje dece - dvogodišnje blizance Rafu i Kormaka i trogodišnjeg sina Reksa.

- Zadajem sebi male ciljeve, stvari zbog kojih želim da budem tu. Navikao se da govorim sebi da ne planiram unapred jer možda neću stići ništa da ostvarim. Ali sada želim da planiram, želim da stvara uspomene i uhvatim ove trenutke sa svojom porodicom. Stvarnost je takva da će moji dečaci odrastati ne poznajući svog oca i to mi lomi srce - istakao je on.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DRAGANA GODINAMA SKRIVA ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU ČETIRI ZIDA U PORODICI! Sin Marko razvezao jezik, dogodilo se kada je bilo mali TO SE NE ZABORAVLJA!
Estrada

DRAGANA GODINAMA SKRIVA ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU ČETIRI ZIDA U PORODICI! Sin Marko razvezao jezik, dogodilo se kada je bilo mali TO SE NE ZABORAVLJA!

Sin Dragane Mirković, Marko Bjelić otkada je otvorio profil na društvenim mrežama ne prestaje da privlači pažnju i intrigira javnost. Kako je kao dete bio prezaštićen od medija jer je pevačica strogo držala pod kontrolom svoj privatni i porodični život, sada je rešio da neke detalje iz detinjstva sam obelodani.

14.11.2022

16:52

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija