• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2022

12:09

NESTALA DŽENIFER LOPEZ! Obaveštena javnost, svet zabezeknut!

Showbiz

NESTALA DŽENIFER LOPEZ! Obaveštena javnost, svet zabezeknut!

Podeli vest

Pevačica i umetnica Dženifer Lopez je zbunila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Bez objašnjenja, nalozi Dženifer Lopez na društvenim mrežama postali su crni, a njen Instagram koji je imao dosta postova je potpuno izbrisan.

Instagram nalog pevačice, glumice i producentkinje, koji broji 226 miliona pratilaca i time je njena najpraćenija platforma, od utorka je ostao bez a postova, a slika profila je zamenjena zift crnom slikom.

Nalozi na Tviteru Džej Lo (45,5 miliona pratilaca) i TikTok (15,4 miliona) takođe imaju crnu profilnu sliku. Međutim, na tim platformama njeni prethodni postovi nisu izbrisani. Na Fejsbuku, gde Lopez ima 60 miliona pratilaca, ažurirala je svoju sliku profila i naslovnu fotografiju slikom na kojoj je u scenariju prikazana „Jennifer Lopez“.

Foto: printscreen instagram

Predstavnik pevačice je odbio da komentariše postupak. U prošlosti su poznate ličnosti i muzičari ukidali naloge na društvenim mrežama uoči velike najave, kao što je album.

Najnoviji studijski album Dženifer, „A.K.A.“, objavljen je 2014. godine. Nastupala je na poluvremenu Super Boula 2020. godine zajedno sa Šakirom, što je bila osnova za Netfliks dokumentarni film „Halftime“, koji je objavljen ranije ove godine.

Foto: printscreen

 

Na filmskom planu, nedavno je glumila u rom-komu „Udaj se za mene” sa Ovenom Vilsonom i pojaviće se u filmu „Shotgun Wedding” sa Džošom Djuamelom, koji je predviđen za decembar. Prema višegodišnjem sporazumu između Netfliksa i njenog studija Nuyorican Productions, Lopez će glumiti ubicu u akcionom filmu „Majka“, koji bi trebalo da se pojavi sledeće godine. Godine 2021. godine je lansirala liniju za negu kože, JLo Beauty.

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se ovog leta u Las Vegasu, nakon što je par obnovio vezu iz ranih 2000-ih, a ona je uzela Aflek kao svoje legalno prezime.

Lopez je jedina umetnica koja je istovremeno imala film i album broj 1 u SAD, „The Wedding Planner” i „J.Lo” 2001. godine. Ove godine je postala prva osoba latino porekla koja je dobila nagradu Generation Award na dodeli MTV filmskih i TV nagrada 2022. godine.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17