• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

03.01.2023

09:05

NIK KENON IMA DVANAESTORO DECE! U 2022. napravio 5! Pitali ga da li razmišlja o vazektomiji!

APphoto

Showbiz

NIK KENON IMA DVANAESTORO DECE! U 2022. napravio 5! Pitali ga da li razmišlja o vazektomiji!

Podeli vest

Glumac Nik Kenon oborio je sve rekorde kada mu se krajem 2022. godine rodilo 12. dete. Samo tokom prethodne godine, popularni glumac i voditelj dobio je čak petoro dece.

Kenon je sada gostovao u emisiji kod Andersona Kupera i Endija Koena gde je progovorio o svojim daljim planovima.

- Koji je tvoj plan? Kakav je tvoj konačni plan po pitanju dece? Ideš dalje ili postoji broj? Želiš li da dođeš do broja 20? Kuda ideš sa ovim? - pitao ga je Koen.

- Jasno je da nemam plan - odgovorio je glumac, na šta ga je voditelj upitao:

- Vazektomija? To je ono što želiš da uradiš?

- Moje telo, moj izbor - jednostavno je rekao glumac, kome je 2021. godina obeležena tragedijom zbog gubitka deteta.

Koen je zamolio Kenona i da posavetuje očeve, a slavni glumac je poručio da je jedino važno da sve rade iz ljubavi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JOVANA I MAJA SE ZAGRLILE USRED BELE KUĆE! Marinkovićeva bila osumnjičena zbog pretnji Jeremićevoj, sada "zakopale ratne sekire"! (VIDEO)
Rijaliti

JOVANA I MAJA SE ZAGRLILE USRED BELE KUĆE! Marinkovićeva bila osumnjičena zbog pretnji Jeremićevoj, sada "zakopale ratne sekire"! (VIDEO)

Jovana Jeremić sinoć je ušla u "Zadrugu 6" i odmah napravila pravu pometnju, a sa mnogim svojim starim znancima se pozdravila. I dok je bilo očekivano da se pozdravi sa majkom i ćerkom Marijom i Miljanom Kulić, ali i Ivanom Marinkovićem s kojim je bila deo drugog rijalitija, kao i sa Zoricom Marković, potpuno je šokantno bilo to što se pozdravila i sa Majom Marinković

03.01.2023

08:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija