• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.01.2023

13:03

SIN JOJ SE UBIO U KUPATILU U KOJEM JE PRONAŠLA MRTVOG OCA! Liza Mari Prisli imala je tešku sudbinu, dve smrti su joj uništile život!

Youtube printscreeen

Showbiz

SIN JOJ SE UBIO U KUPATILU U KOJEM JE PRONAŠLA MRTVOG OCA! Liza Mari Prisli imala je tešku sudbinu, dve smrti su joj uništile život!

Podeli vest

Liza Mari Prisli, jedina naslednica Elvisa Prislija, koja je preminula noćas nakon srčanog udara imala je četiri braka i sa dvojicom bivših muževa dobila je četvoro dece. Njen jedini sin, Bendžamin, preminuo je 2020. godine kada je izvršio samoubistvo u kupatilu u kojem je Liza 1994. godine pronašla Elvisa Prislija bez svesti.

Lisa Meri Prisli preminula je u 54. godini, uzrok smrti još uvek nije zvanično potvrđen. Strani mediji navode da se sumnja na srčani udar. Pre samo tri godine pevačicu je zadesila najveća tragedija kada je njen sin izvršio samoubistvo.

Foto: Youtube printscreeen

Lisa Mari s ćerkama...

Naime, Lisin sin Bendžamin je počinio samoubistvo u julu 2020. na rođendandanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto, što je pevačicu potpunosti slomilo.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima, 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se veruje da je Pinto: "Nemoj to da uradiš!"

- Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu u potpunosti me je progutala- napisala je Lisa jednom prilikom na svom Instagram profilu.

Policija iz Los Anđelesa je u julu pre tri godine otkrila je da je obdukcija pokazala da je Bendžamin otvorio usta i povukao obarač, dakle da je pucao sebi u glavu, a ne u grudi, kako je prvobitno zavedeno u papirima. Pronađen je u kupatilu u kom je 1977. godine bez znakova života pronađen i Bendžaminov slavni deda Elvis Prisli.

Foto: youtube

Pronađen mrtav u kupatilu.... Prisila i Elvis Prisli

Lisa Meri Prisli pored preminuloga sina imala je ćerku Rajli (32) s bivšim suprugom Dennijem Kiohagom, dve bliznakinje, Harper i Finli (12) koje je dobila s Majklom Lokvudom od kojega se takođe rastala.

Mnoge novinske kuće objavile su da si je 27-ogodišnji Bendžamin oduzeo sebi život u julu.

Lisa je isticala koliko je obožavala Bendžamina koji je bio ljubav njenog života. Bendžamin je na neki način hteo da podseća na svog dedu, posebno kada se ima u vidu da je Lisa Meri, njegova majka, oduvek isticala sličnost njih dvojice, i to ne samo fizičku. Lisa se retko pojavljivala u medijima nakon što je izgubila sina. Pre samo dva dana prisustvovala je dodeli Zlatnih globusa sa svojom majkom Prisilom Prisli.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija