• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.01.2023

21:25

DOMINIRALE U CRNIM TOALETAMA! Da li su one najbolje obučene dame na dodeli muzičkih nagrada - o Emininom odelu svi govore! (FOTO)

Informer/Miloš Rafailović

Showbiz

DOMINIRALE U CRNIM TOALETAMA! Da li su one najbolje obučene dame na dodeli muzičkih nagrada - o Emininom odelu svi govore! (FOTO)

Podeli vest

Emina Jahović, Dragana Mićalović, Goga Sekulić i mnoge druge dame, pokazale su još jednom svoj odličan modni ukus.

Dodela muzičkih nagrada, čuveni MAC (Music Awards Ceremony) i ove godine je okupio mnogobrojne javne ličnosti, što nominovane, što one koji su došli da podrže svoje kolege i prijatelje.

Naravno, dame su se i ovaj put potrudile da zablistaju u sjajnim toaletama, a ono što smo mogli da primetimo jeste da su pored haljina, dominirala i zanimljiva odela.

Najviše komplimenata pobrale su glumica Dragana Mićalović, a potom i pevačice Emina Jahović, Goga Sekulić, Sajsi MC, Jelena Rozga, Sara Jo i mnoge druge.

Emina i Sara Jo su se odlučile za odela, ali sasvim drugačijeg fazona. I dok se Sara držala stare dobre, uvek proverene crne klasike, Emina je rizikovala (i isplatilo se) sa zebra printom, koji joj je odlično pristajao.

Foto: Informer/Miloš Rafailović

Emina Jahović

Foto: Informer/Miloš Rafailović

Sara Jo

Glumica Dragana Mićalović pokazala je zanosnu figuru u haljini dubokog šlica, ispod koje je imala čipkastu bluzu, dok su šljokičave čizmice upotpunile ceo stajling.

Foto: Informer/Miloš Rafailović

Dragana Mićalović

Ukoliko ste primetili da su sve dame imale toaletu u crnoj boji, to nije slučajnost, već zadatak, koji su one uspešno odradile.

Goga Sekulić je pobrala mnoštvo komplimenata zahvaljujući čipkanoj kreaciji, a evo kako je izgledala zajedno sa pevačicama Jelenom Rozgom i Sajsi MC:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 1 godinu

sajam sunda, kica i nekulture... kakva muzika takve i "dame"

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: drapata4@gmail.com ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija