• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.03.2023

22:00

KAMERON DIJAZ POVUKLA SE IZ GLUME NAKON ŠTO JE SNIMILA VIŠE OD 40  FILMOVA! Evo kako sada zarađuje i troši svoje milione!

Showbiz

KAMERON DIJAZ POVUKLA SE IZ GLUME NAKON ŠTO JE SNIMILA VIŠE OD 40 FILMOVA! Evo kako sada zarađuje i troši svoje milione!

Podeli vest

Dok je još pohađala srednju školu u Los Anđelesu, Diaz je potpisala ugovor sa modnom agencijom Elite Model Management. Neki od njenih prvih poslova bili su kao model kataloga za Kevin Klajn i Levis.

S novcem koji je zaradila, Diaz se uspela da se preseli u Pariz, kako bi se bavila modelingom. Tokom tog vremena bavila se i manekenstvom u Sidneju u Australiji, gde je dobila nastup u televizijskoj reklami za Coca-Colu.

Nakon gotovo pet godina kao model, Diaz se odlučila za glumački posao kada su se producenti filma "The Mask" obratili njenoj agenciji za modele tražeći nepoznatog talenta koji bi glumio uz Džima Kerija u filmu. 

Tokom sledećih nekoliko godina, Diaz je postupno postala tražena glumica u Holivudu. Do 1998. bila je plaćena 2 miliona dolara za ulogu.

Godine 2000. za glavnu ulogu u akcijskoj komediji "Čarlijevi anđeli" plaćena je 12 miliona dolara, a plata joj je nastavila rasti.

Njena najveća plata bila je od "Loše učiteljice" (2011.) nakon što je pregovarala o svom ugovoru kako bi dobila deo zarade na ruke.

Foto: Printscreen You Tube Articular Capsule

Godine 2013. Diaz je postala umetnički direktor u Pour La Victoire i kupila deo u matičnoj firmi brenda obuće i dodataka.

Diaz je uvećala i svoje izvore prihoda na još jedan način, tako što je postala književnica.

Godine 2013. Diaz je napisala "Knjigu o telu: hranite se, pokrećite, razumite i volite svoje neverojatno telo", koju je napisala u saradnji sa Sandrom Bark. Dospela je na 2. mesto na listi bestselera The New York Timesa tri meseca nakon objavljivanja.

Godine 2020. Diaz je pokrenula marku organskog vina pod nazivom Avaline.

Sa svojom poslovnom partnerkom, suosnivačicom Who What Weara, Ketrin Pover, Diaz je 2020. pokrenula  brend "čistog vina" Avaline, što je rekla Rolling Stoneu u intervjuu na kojem rade od 2018. i iste godine kada najavila povlačenje iz glume .

Diaz je ulagala u nekretnine od 2001. i trenutno poseduje više kuća.

U razgovoru za  časopis Stella 2014. godine, Diaz je rekla da su joj roditelji odmalena usadili štedljivost pa kao rezultat toga, kao odrasla osoba, troši novac samo na ono što je bitno.

- Dolazim iz štedljive porodice pa neću tek tako baciti svoj novac - rekla je. 

Foto: APfoto

- Volim biti blizu svoje porodice i prijatelja, pa trošim novac na avionske karte, gozbe, kupovinu tone namirnica i kuvanje ili odlazak na izvrstan obrok, znajući da ne brinem koliki je račun za troškove - rekla je.

Međutim, Diaz je uložila u nekretnine i poseduje brojne impresivne nekretnine u Njujorku i Los Anđelesu.

Takođe je ulagala u zdravstvena i biotehnološka startupa, uključujući Seed Health i Modernu akupunkturu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija