• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24 sedam

30.03.2023

23:00

SKANDAL! REPEROV SIN PAO SA PETOG SPRATA! Lekari se bore za dečakov život!

printscreen

Showbiz

SKANDAL! REPEROV SIN PAO SA PETOG SPRATA! Lekari se bore za dečakov život!

Podeli vest

Šestogodišnji sin repera Flo Ride, Zohar Dilard, pao je sa petog sprata stambene zgrade u Nju Džersiju na trotoar i završio je na intenzivnoj nezi, gde se nalazi već skoro mesec dana.

Nesrećni incident dogodio se 4. marta u domu u kom su njegova majka, Aleksis Adams i dečak živeli.

Zohar je još uvek na intenzivnoj nezi i pretrpeo je prelom karlice, prelom leve metatarzalne kosti, razderotinu jetre trećeg stepena, unutrašnje krvarenje, te kolaps pluća.

Aleksis je u ponedeljak podnela tužbu na osam stranica Višem sudu okruga Hadson, navodeći "da su opasni prozori stambene zgrade doveli do pada". U tužbi su kao tuženi navedeni vlasnici, upravnici, građevinsko preduzeće, te preduzeće za ugradnju prozora.

- Slomljena sam, ljuta i borim se da se pomirim sa činjenicom da je moje jedino dete pretrpelo teške povrede zbog namernog nemara našeg stanodavca i drugih umešanih u nepreduzimanje neophodnih mera bezbednosti - rekla je ona u saopštenju.

Foto: printscreen

 

Flo Rida, čije je pravo ime Tramar Lasel Dilard, nije uključen u tužbu.

Majka povređenog dečaka traži odštetu za lečenje povreda svog sina. Šestogodišnjak je rođen sa hidrocefalusom, neurološkim stanjem koje uzrokuje abnormalnu akumulaciju cerebrospinalne tečnosti unutar šupljina u mozgu.

Dečaku je kasnije, takođe, dijagnostikovan autizam.

- Kao samohrana majka detetu sa posebnim potrebama, ovo izgleda kao noćna mora. Moje srce je slomljeno na milion komada - izjavilas je Aleksis Adams.

Zohar za sada ostaje na neotkrivenoj jedinici intenzivne nege i oporavlja se od povreda, navodi Njuz 12, prenosi "New York Post"

Adams i reper Flo Rajda ne dele starateljstvo nad sinom i ona ima puno starateljstvo nad Zoharom.

Ona je takođe tvrdila da je 43-godišnjak godinama izbegavao da plati školarinu i zdravstveno osiguranje deteta.

Foto: printscreen

 

- Flo Rajda je video njegovog sina samo jednom tokom testa očinstva, ali je držala zastore i okrenula leđa - rekla je za "Daily Mail" 2018. godine i dodala:

- Bili su u istoj prostoriji. Nije pokušao da zagrli Zohara, ništa. Bio je hladan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija