• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2023

11:08 >> 11:09

PI DIDI DOŽIVOTNO SVAKI DAN MORA DA PLAĆA STINGU 5.000 DOLARA: Razlog je čuvena pesma od pre 40 godina!

Reuter Mark Blinch/AP Powers Imagery

Showbiz

PI DIDI DOŽIVOTNO SVAKI DAN MORA DA PLAĆA STINGU 5.000 DOLARA: Razlog je čuvena pesma od pre 40 godina!

Podeli vest

Usled obrade čuvenog hita grupe "The Police", reper Pi Didi do kraja života moraće da plaća pozamašnu svotu novca legendarnom Stingu.

Slavni američki reper Pi Didi, pravog imena Šon Kombs, po svemu sudeći, mora da plaća legendarnom pevaču Stingu pet hiljada dolara dnevno, jer je bez dopuštenja semplovao jednu od njegovih najpoznatijih pesama.

Naime, on je singl grupe "The Police" iz 1983. godine "Every Breath You Take" na čijem je nekad čelu bio upravo Sting, iskoristio u svom hitu "I'll Be Missing You", a nedavno je na Tviteru otkrio da mora svaki dan da plaća pozamašne honorare slavnom pevaču.

Didi je nedavno komentarisao Stingov intervju za "The Breakfast Club", koji je počeo da kruži internetom. U snimku, radijski voditelj upitao je Stinga da li je istina da Didi mora da plaća 2 000 dolara jer nije tražio dopuštenje za semplovanje, na šta je Sting odgovorio:

- Da, do kraja života.

Zatim je dodao da su on i kontroverzni reper dobri prijatelji, na što je reper odgovorio objavom na društvenim mrežama u kojoj je poručio da uprkos tome treba da plaća pet hiljada.

- Ljubav prema mom bratu Stingu - dodao je.

 

 

"I'll Be Missing You" je prvobitno objavljena 1997, a pesma je bila posveta Didijevom pokojnom dugogodišnjem prijatelju Christoferu Volasu, poznatijem kao The Notorious B.I.G. 

U intervjuu za "Hip-Hop Evolution" Didi je opisao kako mu je pesma pala na pamet dok je razmišljao o odustajanju od muzičke karijere nakon smrti prijatelja. 

Foto: printscreen/Twiter

Sting

Prisetio se kako je u to vreme izgubio 10 kilograma i kako je tokom svoje depresivne faze naišao na slavnu pesmu "The Policea".

- Onda sam čuo 'Every Breath You Take' od The Policea. To sam shvatio kao znak. Ponekad vam treba samo malo svetla da biste se mogli izraziti - jednom je prilikom poručio Didi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija