• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

16.05.2023

13:10

POČINJE FESTIVAL U KANU: Otvara ga NAJVEĆA FILMSKA ZVEZDA, a evo ko još dolazi!

EPAIMAGES

Showbiz

POČINJE FESTIVAL U KANU: Otvara ga NAJVEĆA FILMSKA ZVEZDA, a evo ko još dolazi!

Podeli vest

Glamuzorni Kanski festival sa decenijama dugom tradicijom počinje danas, a u Francusku su, tom prilikom, stigle brojne holivudske zvezde.

Filmski festival u Kanu počinje danas, a otvoriće ga slavni holivudski glumac Džoni Dep.

Holivudska karijera ovog 59-godišnjaka je u padu uprkos njegovoj pobedi u prošlogodišnjem suđenju za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd, koje je uključivalo optužbe za nasilje u porodici.

Međutim, slavni srcelomac se vratio svojoj profesiji i predstaviće film "Jeanne du barry", dramu o monarhu iz 18. veka koji biva zaljubljen prostitutkom i to na crvenom tepihu, baš Kanskog festivala.

Foto: EPAIMAGES

Džoni Dep

Direktor festivala Tjeri Fremo rekao je medijima da ne zanima Depovo suđenje i dodao:

- Zanima me Dep glumac. Majkl Daglas takođe će prisustvovati ceremoniji otvaranja kako bi dobio počasnu Zlatnu palmu. Festival na francuskoj rivijeri, koji traje do 27. maja, uključuje niz budžetskih premijera, uključujući "Indiana Jones and the Dial of Destiny" u sredu, peti i poslednji pokušaj Harisona Forda u ulozi slavnog arheologa.

Na dugo očekivanom festivalu, legendarni reditelj Martin Skorseze predstaviće svoj film "Ubice cvetnog meseca", a zvezde ostvarenja su Leonardo Dikaprio i Robert De Niro. Istog dana publika će videti Natali Portman i Džulijan Mur u filmu Toda Hejnsa "Maj decembar".

Foto: Reuters

Leonardo Dikaprio

Među 21 filmom koji se takmiči za Zlatnu palmu nalazi se rekordnih sedam rediteljki, prenosi AFP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija