• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

31.05.2023

13:10

ISPLIVALI DETALJI POSLEDNJIH DANA TINE TARNER! Evo šta je kraljica roka radila neposredno pred smrt!

EPAIMAGES

Showbiz

ISPLIVALI DETALJI POSLEDNJIH DANA TINE TARNER! Evo šta je kraljica roka radila neposredno pred smrt!

Podeli vest

Tina Tarner poslednje dane života provela je u Kusnahtu, u kojem je, čini se, izuzetno uživala, a sada su njeni sugrađani progovorili o navikama kojih se držala.

Prema pisanju "Daily Maila", najdraža aktivnost Tine Tarner bile su šetnje švajcarskim selom Kusnahtom, koje je nazivala domom nakon što se odselila iz SAD-a.

Uživala je u opuštenim izlascima, kupovini dizajnerske odeće i hrane, puno je boravila u lokalnom parku i uživala je u pogledu na Ciriško jezero i snegom prekrivene planine. Otkriveno je i da je, iako je imala batlera i kućno osoblje, sama vozila uskim uličicama u svom Porše Cajenu.

Foto: EPAIMAGES

Imanje Tine Tarner

Susedi je zato pamte i opisuju kao skromnu, druželjubivu i pristojnu.

- Tina Tarner ponekad bi dolazila u grad u kupovinu. Imala je batlera, ali je volela da ide sama, sa svojim mužem Ervinom. Posebno im se sviđao "Moreira Gourmet House". To je najbolje mesto u okolini za kupovinu dimljenog lososa i belih tartufa - ispričao je za "Daily Mail" lokalni mesar Beni Lang.

Tina se preselila u Kusnaht 1995. godine, kada je njen suprug Ervin Bach dobio posao u vođenju švajcarskog ogranka EMI Music u obližnjem Zürichu. Par se venčao 2013. godine, a iste godine Tina je dobila švajcarsko državljanstvo i odrekla se američkog pasoša. Naučila je nemački kako bi stekla pravo na državljanstvo i usvojila je poseban dijalekat, pohađala je časove joge u javnom parku Horn, samo nekoliko minuta hoda od svog prostranog imanja.

Foto: EPAIMAGES

Imanje Tine Tarner

- Kad je tek došla da živi ovde, počela je s jogom. Pohađala je časove koji su se održavali u parku - otkrila je jedna od njenih komšinica.

Udaljen kratkom vožnjom od švajcarske finansijske prestonice Ciriha, Kusnaht je dom mnogih bogatih iseljenika, a engleski je uobičajen jezik u vrhunskim buticima i restoranima koji obežavaju to drevno selo.

 - Imućni ljudi ovde žive svoj život u miru. Ostavljamo ih na miru i puštamo ih da budu što žele i zato dolaze - zaključio je jedan od stanovnika.

Foto: EPAIMAGES

Imanje Tine Tarner

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17