• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

31.05.2023

14:08

Najveće muzičke zvezde spajaju se na jednoj bini: Veče koje Beograd sa nestrpljenjem očekuje

Privatna arhiva

Showbiz

Najveće muzičke zvezde spajaju se na jednoj bini: Veče koje Beograd sa nestrpljenjem očekuje

Podeli vest

Apolon božanskog glasa, grčki superstar i globalna senzacija Nikos Vertis, prirediće nezaboravan koncert beogradskoj publici 29. juna na stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a.

Domaća publika imaće priliku da po prvi put uživa u dobro poznatim melodijama ovog vrsnog izvođača, budući da su pojedini srpski pevači, među kojima su i Aco Pejović i Saša Kovačević, prepevali neke od njegovih pesama, o čemu je Grk nedavno govorio za srpske medije.

„Pesme Ace i Saše na srpskom zvuče predivno. Oni su predivni umetnici i njihov način pevanja je vrlo lep. To je najvažnija stvar kad date svoje pesme nekom drugom umetniku i izvođaču, da oni tu pesmu izvedu srcem. Drago mi je i jako sam srećan da su to moji prijatelji uradili tako dobro“ – rekao je Vertis tom prilikom.

Na beogradskom koncertu pridružiće mu se upravo Kovačević kao specijalni gost, što je jedinstvena prilika da čuveni pevačev hit „Živim da te volim“ publika čuje i u originalnoj Nikosovoj izvedbi - „Thelo na me nioseis“.

Nikosov jedinstveni glas i stil brzo su privukli pažnju grčke muzičke industrije i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, a ubrzo i širom sveta. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume, uključujući „Pos Pernao Ta Vradia Mou“, „Mono Gia Sena“ i „An Eisai Ena Asteri“. Njegova muzika kombinuje elemente pop, narodne i tradicionalne grčke muzike, stvarajući zvuk koji je jedinstveno njegov. Njegovi koncerti širom sveta mesecima su unapred rasprodati, a beogradski koncert prava je prilika da i domaća publika po prvi put uživo oseti energiju i emociju koju Nikos Vertis donosi na pozornicu.

Ulaznice za Vertisov koncert na Tašmajdanu mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija