• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

02.06.2023

11:00

SUMNJA DA MOŽE DA NAPRAVI DETE SA 83 GODINE! Al Paćino tražio DNK test očinstva

EPAIMAGES

Showbiz

SUMNJA DA MOŽE DA NAPRAVI DETE SA 83 GODINE! Al Paćino tražio DNK test očinstva

Podeli vest

Izabranica Ala Paćina je u osmom mesecu trudnoće, a legendarni glumac sumnja da u tim godinama može da napravi dete, te je tražio dnk test očinstva od Nur Alfalah.

Vest o trudnoći Al Paćinove devojke Nur Alfalah šokirala je holivudsku i svetsku javnost, a sada je izvor blizak paru otkrio da je glumac sumnja da je on otac, te je tražio test. 

Navodno, zvezda filma 'Kum' sumnja da može da napravi Nur dete, pa je, iznenađen novostima, od nje tražio da potvrdi očinstvo DNK testom. Takođe, Paćino je mislio da je iz medicinskih razloga neplodan, a ovo će mu biti četvrto dete.

Foto: printscreen instagram

Nur Alfala

Nur je, prema "TMZ-u", već osam meseci trudna, a vest je sve dodatno šokirala jer je ista devojka nedavno bila u vezi s pevačem Mikom Džegerom.

- Uglavnom izlazi s vrlo bogatim starijim muškarcima. S Alom je već neko vreme i jako se dobro slažu. Čini se da razlika u godinama nije problem, iako je on stariji od njenog oca - otkrio je izvor za "Page Six".

Foto: printscreen instagram

Izabranica Ala Paćina

Zanimljivo je da Paćino nikada nije bio oženjen, a najstariju ćerka Džuli Mari je dobio s profesorkom glume Žan Tarant, a 22-godišnje blizance Antona i Oliviju s bivšom devojkom Beverli D'Anđelo. 

Foto: EPAIMAGES

Al Paćino

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija