• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.06.2023

11:59

RATU SE NE NAZIRE KRAJ! Bred Pit tužio Anđelinu Džoli, a ovo je razlog!

Showbiz

RATU SE NE NAZIRE KRAJ! Bred Pit tužio Anđelinu Džoli, a ovo je razlog!

Podeli vest

Bred Pit je uspeo da dokaže da je Džolijeva odbila da mu proda udeo u vinogradu jer se osećala "osvetoljubivo", pa je sada podneo nove sudske papire.

Nakon što je uspeo da dokaže da je Anđelina Džoli odbila da mu proda svoju polovinu njihovog francuskog vinograda, "Chateau Miraval", jer se osećala "osvetoljubivo" kada joj odluka o starateljstvu nije išla na ruku, Bred Pit je prekjuče podneo nove sudske papire.

No, izbor blizak glumici tvrdi za "Page Six" kako Džolijeva nije otkazala dogovor oko vinograda jer je želela da napakosti bivšem suprugu, nego jer je Pit pokušao da je spreči da progovori o njegovom zlostavljanju njihove dece.

Foto: Reuters

Anđelina Džoli, Bred Pit

Pit je, poznato je, optužen da je "gušio i udarao" jedno od njihove dece tokom leta 2016, kao i da je "polivao pivom" Anđelinu.

Pozivajući se na sudske dokumente podnesene 2022, glumičin prijatelj je ispričao:

- Istina je da je (on) odbio da dovrši prodaju Miravala s Anđelinom osim ako ona pristane da ćuti o zlostavljanju... Zahtevao je da zadrži 8,5 miliona dolara (od njegove isplate njoj za vinariju) kako bi je prisilio da ćuti.

Foto: Reuters

Anđelina Džoli, Bred Pit

Izvor blizak glumici dodao je da bez obzira na bilo kakav pravni manevar slavni glumac pokuša, "ne može da pobegne od činjenice da je verbalno i fizički napao gospođu Džoli i njihovu decu, a čak je jedno od dece davio, a drugo udario".

S druge strane, izvor blizak Pitu za "Page Six" je izjavio kako je tvrdnja Anđelininog prijatelja "obmanjujuća". Pitov insajder navodi da je glumac od nje tražio samo da potpiše standardni poslovni ugovor koji se odnosi na kupovinu vinarije, a koji bi svako ko prodaje vrednu imovinu morao da potpiše.

Foto: Reuters

Anđelina Džoli, Bred Pit

- Nije se radilo o porodičnim stvarima. Standardno je imati ugovor koji spečava nekoga da nešto proda, potom to omalovaži i umanji njegovu vrednost - tvrde s Pitove strane.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17