• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

02.12.2015

17:26

CECA PRIZNAJE: Fali mi muškarac, koji bi me obasipao pažnjom i ljubavlju!

Estrada

CECA PRIZNAJE: Fali mi muškarac, koji bi me obasipao pažnjom i ljubavlju!

Podeli vest

Najpoznatija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je optimista i zna da će pronaći savršenog čoveka za sebe

Najpopularnija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da veruje da će ponovo pronaći pravu ljubav iako već pet godina nema dečka. Folk diva već dugo samuje jer, kako tvrdi, ne može da naruči partnera iz kataloga.

Fanovi, porodica i prijatelji obasipaju je pažnjom i ljubavlju, ali Ceca se nada da će uskoro sresti nekog muškarca sa kim će provesti ceo život.

Rodile su majke sinova i sinova, ima među njima neki i za mene
Svetlana Ceca Ražnatović

- Verujem da ću naći pravu ljubav. Uvek sam bila optimista, pa rodile su majke sinova i sinova, ima među njima neki i za mene - kaže Ceca za Informer.

Poznata pevačica ističe da u današnje vreme nije lako naći "onog pravog". Otvorena je za nove ljubavi, ali nikako da joj se desi ona zbog koje će joj zaklecati kolena:
- Veze nisu stvari koje možete da nađete u katalogu i naručite ih. To su situacije koje vam se dešavaju spontano i treba da se dogodi hemija između dve osobe. Meni se to, eto, još uvek nije dogodilo.

nnknblh

Ražnatovićeva priznaje da će njen budući partner morati mnogo da se potrudi kako bi osvojio njeno srce. Bez obzira na to što su je mediji vezivali sa brojnim lepuškastim momcima, Ceca ističe da ne vidi sebe pored lepog, a nezrelog tipa.

Promovisala svoj parfem "iluzija"

Ceca je juče u hotelu "Hajat" promovisala svoj drugi parfem "iluzija". Za razliku od prvog, koji je bio limitiran i koji je poklanjala svojim fanovima i prijateljima, ovaj će biti u slobodnoj prodaji.
- Želela sam da obradujem svoju publiku i zato sam u tajnosti spremala ovo iznenađenje. Radila sam sa velikim profesionalcima. Htela sam da parfem bude ekskluzivan, u luksuznom pakovanju. Dugo smo radili na njemu, sve dok ja nisam rekla: "To je to." Ovo je baš nota koju sam želela. Sada sve to izgleda svetski - rekla je Ceca i objasnila zašto se zove baš "iluzija"
- Mislim da se iluzije ostvaruju. Kad sam bila dete, maštala sam da postanem ovo što sam danas i, eto, iluzija je ostvarena. 

- Kada iza sebe imate iskustvo koje imam ja, drugim očima gledate na muškarce i partnerske odnose. Sa dvadeset godina sam mislila da je sve što je lepo - super. U ovim godinama su mi bitnije neke druge stvari. Privlači me lojalnost, pažnja i način na koji mi se pokazuje ljubav. Želim da u muškarcu imam prvenstveno prijatelja, nekog ko će me obasipati pažnjom i ljubavlju - objašnjava ona.

Mnogi muškarci Cecu smatraju jednom od najprivlačnijih Srpkinja. Pevačica nije lažno skromna, pa priznaje da je i privatno veoma samouverena:
- Žena treba da se oseća slobodno i jako, samouvereno, elegantno i ženstveno. Ja se osećam upravo tako. Kad imate te adute, u životu je sve lakše. Svaka žena koja je samostalna pre će zapasti za oko muškarcu nego žena koja je bez samopouzdanja, povučena i nesigurna u sebe.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Тражи се један, који би био потпуно - мАРКАНтна личност...!?

Robislav

pre 8 godina

Ceca je prava nasa lepota. Srpski narod mnogo voli i ceni Ceca/ Svetlana Raznatovic. Ceca Raznatovic je mnogo radila za nasu zemlju i Ceca voli mnogo nas narod. Ceca je nasa broj 1. Pozdav iz inostranstva.

vigo

pre 8 godina

To što joj treba može da nađe u veterinarskoj stanici Žitorađa. Samo joj tamo mogu pomoći

Ela

pre 8 godina

Ljubomora...zasto??,lepa lepo peva...super zena...voli je citava zemlja.. da ih ne nabrajam....i ja je volim...bila je skoro kod nas u inostranstvu..bilo je predivno...

Sisulja

pre 8 godina

Ko ce nju uzeti sa ono dvoje razmazene dece i jos da lici na Arkana da bi ova bila zadovoljna proslo je njeno,mnogo bira

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija