• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

25.07.2016

20:48

(FOTO) INFORMER NA MORU U CG: Nata pobegla od muža, a Milica od dosadnih udvarača!

Estrada

(FOTO) INFORMER NA MORU U CG: Nata pobegla od muža, a Milica od dosadnih udvarača!

Podeli vest

Nataša Bekvalac iskulirala Ljubu i otputovala sa sestrom Kristinom, Milica Pavlović uživala sa drugaricom na brodu, dok je Vladimir Mandić dan proveo sa drugarima

Nataša Bekvalac pobegla je u Crnu Goru od muža Ljube Jovanovića, Milica Pavlović sklonila se na brod od udvarača, dok je Vlada Mandić ostavio kod kuće devojku Jasminu Trnavac!

Ljuba nedavno poručio Nataši da prestane da vodi devojački život, ona nastavila po svome

"Novosadska barbika" stigla je na primorje u petak uveče i to bez svog dragog, koji je ostao u Beogradu. Pevačica je nedavno letovala bez njega na Ibici, zbog čega su se, navodno, žestoko posvađali. Tada joj je, prema pisanjima medija, Ljuba poručio da prestane da vodi devojački život, ali ona je nastavila po svom. Na odmor je povela svoj ženski klan, sestru Kristinu i drugaricu Tamaru. One su tradicionalno odsele u hotelu u Rafailovićima.

NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA: Šoubiznis je šarena laža!

Marko i Crni love ribe na moru

Informer

Bivši "farmeri" Marko Vukotić i Milan Đorđević Crni jure ribe po moru! Oni su ceo dan proveli na plaži "Duckely VIP Lounge", gde se stalno okupljaju atraktivne cice. Njih dvojica su merkali dame, komentarisali njihov izgled, ali nisu bili previše uspešni u "lovu". Ipak, drugari ne odustaju, već su posle kupanja i pića pravili plan za večernji izlazak.

I dok je Bekvalčeva samovala sa ženama, i njena koleginica Milica Pavlović odlučila je da izbegne udvarače, pa se provodila sa drugaricom. Mada je već godinama bez dečka, pevačica ni na moru nije dozvolila nikom da je osvoji. Pošto su joj frajeri stalno prilazili, delili joj komplimente i slali joj poklone, atraktivna pevačica je zaključila da je smaraju, pa je odlučila da se malo osami.

Ona se sa prijateljicom sklonila na brod, koji je bio usidren na budvanskoj plaži "Trsteno". "Zvezda Granda" uživala je u sunčanju i kupanju, koje konačno nisu prekidali udvarači, kao što joj se redovno dešava na popularnim plažama.

(FOTO) SKINULA SE I BEKVALČEVA! Kuku Nato, šta će muž da ti kaže!

Pošto su Milici frajeri stalno prilazili, atraktivna pevačica je odlučila da se osami sa drugaricom

I nekadašnji rukometaš Vladimir Mandić iskulirao je svoju devojku Jasminu Trnavac, koja mu je pre godinu dana rodila sina Petra. Vlada je ostao pri stavu da ne želi ponovo da se ženi, pa i ne čudi što je zakleti neženja kulirao sa drugarima. Mada tvrdi da je zaljubljen u 14 godina mlađu izabranicu, kao i svaki muškarac jedva čeka da ima vreme za sebe i mušku ekipu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija