• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

07.10.2019

09:25

NEZAUSTAVLJIVA PRIJA! Izašla napolje samo u košulji i čizmama, a kada čujete koliko ih je platila, zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Estrada

NEZAUSTAVLJIVA PRIJA! Izašla napolje samo u košulji i čizmama, a kada čujete koliko ih je platila, zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Podeli vest

Mlada pevačica Aleksandra Prijović uživa u ulozi majke, a ona je dokaz da i nakon porođaja žena može da izgleda savršeno. Pevačica je svoju liniju dovela do savršenstva, a sada je sve fanove iznenadila odevnom kombinacijom u kojoj se slikala

Naime, atraktivna pevačica je obukla kariranu košulju i čizme preko kolena, pa pozirala u ovom smelom i izazovnom izdanju.  


 

Dobila je brojne komplimente kako za izgled, tako i za stajling, koji je, kako navode domaći mediji koštao gotovo 2.000 evra. Dok se pevačica počastila čizmama stranog brenda "Fendi" od 1.000 evra na kojima će joj mnoge žene pozavideti, za košulju brenda "Balenciaga" je izdvojila oko 700 evra.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vidimo se veceras u Zagrebu, a sutra u Dizeldorfu ❤️ #h2oclub #köclub

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 4. Окт 2019. у 6:32 PDT



BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija