• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

13:20 >> 13:24

PRE NEKOLIKO GODINA SE JAVNO ODREKLA EDITE! Evo šta sada Indi misli o sestri i njenoj novoj pesmi ''Soba''!

Estrada

PRE NEKOLIKO GODINA SE JAVNO ODREKLA EDITE! Evo šta sada Indi misli o sestri i njenoj novoj pesmi ''Soba''!

Podeli vest

Izgleda da su pevačice, inače sestre izgladile odnos.

Sestre Aradinović, popularne pevačice Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi u više navrata bile su glavna tema zbog njihovog vrlo turbulentnog odnos.

Naime, pevačice su bile u žiži skandala i u jesen davne 2011. godine, kada su se, prema pisanju jednog nedeljnika, tada potukle zbog izvesnog Veljka sa Karaburme, bivšeg Indinog, a tadašnjeg Editinog dečka. Zbog narušavanja javnog reda i mira tada je, kako se pisalo, reagovala i interventna policija, a sestre su završile s prekršajnim prijavama

Sedam godina kasnije, Indi je šokirala javnost kada se javno odrekla mlađe sestre.

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja smatram da je podrška suvišna i lažna. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu prošle godine i dodala da, otkad je njena sestra učestvovala u jednom šou programu, ''niko nije mogao nos da joj dotakne''.

Ipak, nakon svega toga isplivala je prepiska poznatih sestara koja govori u prilog tome da su njih dve definitivno zakopale ratne sekire. Naime, Indi ne krije oduševljenje Editinom novom numerom ''Soba'', te je na društvenoj mreži podelila njen spot uz poruku:

Foto: printscreen instagram

- Sestro moja draga, sledi svoje snove, sledi svoje srce, neka ti svaki tvoj uspeh na putu omekša srce i pozove na put još jednog ''meleka'' (anđela) sa tobom da gradi tvoje snove i sreću... Neka svaka tvoja nova pesma bude novo rađanje novog muzičkog pravca, jer ti i jesi rođena da budeš deo toga. Ti si moj borac najveći i najbolji na svetu - napisala je Indi što je dovoljan pokazatelj da su u super odnosima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija