• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2020

17:46

AL' GA GLANCA, SVE ŠKRIPI! Seve objavila novi KUĆNI SNIMAK, ovoga puta je i SVEKAR U NJEMU! (VIDEO)

Estrada

AL' GA GLANCA, SVE ŠKRIPI! Seve objavila novi KUĆNI SNIMAK, ovoga puta je i SVEKAR U NJEMU! (VIDEO)

Podeli vest

Pop zvezda ništa ne prepušta slučaju kako bi zaštitila sebe i porodicu.

Novonastala situacija u svetu zbog opakog koronavirusa zatvorila u kuće i brojne javne ličnosti, a među njima se našla i najpopularnija regionalna zvezda Severina Kojić.

Naime, pevačica trenutno sa suprugom Igorom Kojićem boravi u njegovoj porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi kod svekra Dragana Kojića Kebe i svekrve Olje, a Pink.rs je došao u posed videa na kojem se vidi kako Seve provodi vreme u izolaciji.

PROGLASIO JE KARANTIN NA DAN MOG TERMINA! Severina OČAJNA - nije videla SINA: "Molila sam, ali nije hteo..." Otkrila SVE!

"SVE PLAČE U MENI!" Severina objavila snimak ''Moj Zagrebe...'' U SUZAMA spomenula i SINA kojeg još nije videla! (VIDEO)

 

Naime, na snimku pevačica sa krpom i dezinfekcionim sredstvom maltene juri po kući i briše šta god joj padne pod ruku.

Foto: printscreen Instagram srbijav.i.p.

Tako je pevačica dezinfikovala prekidače za svetlo, a potom je prešla u kuhinju gde je krenula da trlja elemente, šporet i frižider.

Možda najsmešniji moment na snimku jeste taj da Kojićkin suprug Igor za to vreme leži na krevetu i potpuno smireno gleda u televizor!

Na kraju videa, koji je očito načinio pevačicin svekar Dragan Kojić, čuje se kako popularni Keba izgovara: "Ko kaže da snajka nije vredna!"

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rada

pre 4 godine

Aman, dosta sa tom Seve! Dosadno je, koga briga za nju kada je bar trećina Srbije zatvorena u kuću, oni koji rade se muče da stignu do posla, omladina volontira i trčkara po staračkim domaćinstvima, doktori i sestre padaju s nogu! Objavite slike i intervjue sa omladincima-volonterima, oni imaju više da kažu nego ona. Objavite razgovore sa ljudima koji se muče sa prevozom do radnog mesta koji rade da privreda ne stane, šta nam ona znači u životu! Doktore ne treba da intervjuišete, imaju suviše posla.

Cokoloko

pre 4 godine

A na njoj 2kg sminke! Boze me sacuvaj, to je bolest....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija