• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

22:40

STAVILA LED MEĐU BUJNE GRUDI! Video Kaće Grujić nije za one sa SLABIM SRCEM - KLIZI, VLAŽI, MA HAOS! (VIDEO)

Estrada

STAVILA LED MEĐU BUJNE GRUDI! Video Kaće Grujić nije za one sa SLABIM SRCEM - KLIZI, VLAŽI, MA HAOS! (VIDEO)

Podeli vest

Kaća važi za jednu od najatraktivnijih pevačica.

Katarina Grujić važi za jednu od najpoželjnijih pevačica sa javne scene. Ona je u emisiji "Amidži šou" pristala na izazov koji je dobila od voditelja Ognjena Amidžića.

KUM ŽELJKA JOKSIMOVIĆA PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR - pluća mu radila 30 ODSTO! A sin mu je na SAJMU, NIJE NAIVNO!

Naime, kako Katarina nije želela da odgovori na pitanje kako se zove njen sadašnji dečko, pa je morala da stavi kocku leda između grudi.

Foto: printscreen instagram

KAKAV BATAK! Jelisaveta Orašanin objavila sliku u MREŽASTIM ČARAPAMA - suknjica se ni NE VIDI! PROVOCIRA (FOTO)

Ovo je sigurno zaintrigiralo sve pripadnike jačeg pola, a sigurno niko od njih nije ostao ravnodušan na ovaj prizor. 

Foto: TV Pink printscreen

Kako bi izbegla odgovor, Kaća je stavila led među bujno poprsje i sve vreme se smejala, a svi su bili oduševljeni prizorom. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija