• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

16.05.2020

07:00

ŠAŠIĆEVA ĆERKA ŠUTNULA FUDBALERA - napravila LJUBOMORNU SCENU, RASKID! Spakovala stvari i OTIŠLA!

Estrada

ŠAŠIĆEVA ĆERKA ŠUTNULA FUDBALERA - napravila LJUBOMORNU SCENU, RASKID! Spakovala stvari i OTIŠLA!

Podeli vest

Neće da trpi!

Sofija Šašić (20) ostavila je Nemanju Radonjića (24) posle osam meseci veze! Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović i fudbaler Olimpika iz Marseja poslednja dva meseca živeli su zajedno u Beogradu, ali je mlada blogerka ubrzo posle ukidanja vanrednog stanja rešila da raskine!

 

 

- Sofija je trebalo da se preseli kod Nemanje u Francusku, ali im je pandemija korone pokvarila planove. On se vratio u Beograd, pa su tu započeli zajednički život. Bili su "osuđeni" jedno na drugo 24 sata dnevno i tad je Sofija shvatila da u njihovoj vezi nešto ne štima. Najburnija svađa desila se kad je videla da je njen dečko lajkovao fotografije brojnim drugim devojkama na Instagramu. Napravila je ljubomornu scenu, spakovala je stvari i otišla kod svoje majke Sonje - priča dobro obavešten izvor.

Na raskid je uticala i Nemanjina majka Radmila, koja nikako nije želela da joj Sofija postane snajka jer je bila ubeđena da je mlada blogerka sa fudbalerom samo zbog novca!

SEVERINA PROVELA DVA SATA U POLICIJI! Pevačica bila na ISPITIVANJU - kada se završilo, ADVOKAT SE OGLASIO i rekao...

 

- Nemanjina majka je otvoreno pokazivala da ne voli Sofiju. Bila je ubeđena da ona želi samo bogato da se uda, iako su Sofija i Nemanja tokom veze delili sve troškove. Tačno je da on zarađuje neuporedivo više od Sofije, čak 2.000.000 evra godišnje, ali ona oduvek ima svoj dinar od modne linije koju je kreirala i od reklamiranja raznih brendova na Instagramu. Osim toga, i tata Željko Šašić i očuh Aca Lukas su oduvek slabi na nju, pa su joj kupovali najskuplje stvari i davali dobar džeparac - priča izvor i dodaje:

 

 

- Nemanji je majka često govorila da treba da nađe drugu devojku. Izgleda da je on to i rešio da uradi pošto se tokom izolacije dopisivao sa drugim devojkama na Instagramu. Zato je Sofija rešila da prekine vezu, koja očigledno ne bi imala budućnost. Napustila ga je i rekla mu da sad može majci da ispuni želju!

Kako saznajemo, Radonjić je odmah posle raskida obrisao Sofiju sa Instagrama, a potom je to učinila i ona. Nemanja juče nije odgovarao na naše pozive, a Sofija nije želela da govori o raskidu:

ANA UŽIVA NA SELU! Pevačica sa ćerkom NAPUSTILA BEOGRAD, pa objavila FOTOGRAFIJU! Jedan DETALJ je svima zapao za OKO! (FOTO)

 

- Ne želim da komentarišem privatan život. Nemojte da pišete ništa o meni.

Koliko je veza Sofije i Nemanje bila ozbiljna, pokazuje to što je blogerka upoznala dečka sa svojom majkom Sonjom Vuksanović, ocem Željkom Šašićem, ali i bivšim očuhom Acom Lukasom. 


- Upoznao sam Nemanju! Momak je na mestu. Ma samo neka su mi oboje živi i zdravi, to mi je najbitnije - rekao je Željko za Informer u januaru, posle večere sa ćerkom i njenim tadašnjim dečkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija