• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

18:31

MAJKA ACE LUKASA SE UZNEMIRILA KADA JE NA NJEGOVU ADRESU STIGLO OVO! Pevač se UPLAŠIO! Nije dobro videla JEDAN DETALJ!

Estrada

MAJKA ACE LUKASA SE UZNEMIRILA KADA JE NA NJEGOVU ADRESU STIGLO OVO! Pevač se UPLAŠIO! Nije dobro videla JEDAN DETALJ!

Podeli vest

Šok!

Aca Lukas govoreći o svojoj majci Vidosavi prisetio se trenutka kada je videla njegov račun za telefon, dok jednom prilikom nije bio tu. Iako je jednu nulu "izgubila", svakako je nastao skandal, koji je pevač rešio tek kada se vratio za Beograd. 

''JEDVA ČEKAM DA MI SE POPI*KIŠ U USTA''! Isplivala ŠOK PREPISKA BIVŠE ZADRUGARKE - Da mi radiš SVE ŠTO POŽELIŠ! Juuu (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

- Bio sam na letovanju i zove me majka, vrišti i kuka: 'Sine stigao ti je račun za telefon 70.000 dinara. Kako ćeš ovo da platiš?' Mislio sam da meni nikad nije račun ispod 150.000, 200.000 dinara i da to nije problem, ali sam smirivao kevu i za tih 70.000. Tek kad sam se vratio u Beograd, shvatio sam da keva nije videla jednu nulu, koja je za nju uvek ostala naučno fantastična, kao i da bi se sigurno šlogirala da je videla da je račun 700.000 dinara, koji je i mene zaprepastio - objašnjavao je on, koji je račun napravio, kako se navodi, u romingu. 

G*ZA KAKVU NIKO NEMA! Ovaj zadrugar je NAPUMPAO ZADNJICU, pa oduševio region! Devojke bi mu pozavidele na ovim OBLINAMA! (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 3 godine

Racun za tel.700000 dinara Svaka cast neka Bude dasa Pa neka pokaze koliko je porez platio u 2019 u svim evropskim zemljama odete u poresku upravu Platine 35 evra i mozete da vidite od svakog pojedinca koliko je porez platio kada ce to biti u Srbiji

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija