• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić/HIT Informer

14.06.2020

18:51

NE STIDI SE DA POKAŽE NAGO TELO! Sajsi MC: Slikala bih se gola, novac mi nije bitan! Evo kako je REPERKA odgovorila na VAŠA PITANJA! (FOTO/VIDEO)

Estrada

NE STIDI SE DA POKAŽE NAGO TELO! Sajsi MC: Slikala bih se gola, novac mi nije bitan! Evo kako je REPERKA odgovorila na VAŠA PITANJA! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Potpuno otvoreno...

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, kaže da bi se bez problema skinula gola za potrebe nekog magazina ili filmske uloge. Sajsi veoma često obraduje pratioce na društvenim mrežama provokativnim fotkama.

38 godina

ima Sajsi MC

Kontroverznu reperku je naša čitateljka Marija iz Novog Sada pitala da li bi pozirala gola. Otkrivamo vam šta joj je Sajsi odgovorila, ali i šta je rekla na neke druge, škakljive teme.
Ukoliko i ti imaš pitanja za svoju omiljenu pevačicu, pevača, glumicu ili glumca, pošalji ga kao poruku na našem Instagram profilu Hit_Informer.

IMALA JE 104 KILE, ANA NIKOLIĆ OTKRIVA ŠTA JU JE ODVELO NA DNO! Ekskluzivna ISPOVEST za HIT INFORMER! Smršala je 50 KG: "ŽELELA SAM DA ME NEMA!"

OVO SE NE PROPUŠTA! DANAS UZ INFORMER - NOVI, REDIZAJNIRANI, NAJTIRAŽNIJI MAGAZIN O POZNATIMA - HIT!!!

Da li bi pozirala skroz gola za potrebe nekog magazina ili filmske uloge i za koji novac?

Marija, Novi Sad

- Provokativne fotografije se rade samo kada ste u skladu sa sobom. Pozirala bih gola za neki magazin ili zbog neke uloge, ali da se sve odradi pod mojim uslovima. Cena za koju bih to uradila mi ne bi bila presudna i uopšte se ne bih vodila novcem, već isključivo povodom zbog kog to radim.

Hoćeš li ćeš se udati ili si protiv braka?

Milica, Užice

- Nisam protiv braka, a da li ću se udati ili ne, neka to ostane moja tajna. Svoj ljubavni život ljubomorno čuvam od očiju javnosti.

Zašto tvoja pesma "Vudu" ni posle sedam godina nije objavljena, a veliki je hit?

Petar, Beograd

- Još nije stigla na red. Uvrstila sam je u repertoar na nastupima, čisto da vidim kako će publika da reaguje. Volim da izvodim neobjavljene pesme jer one na nastupu dobiju svoj život. Objaviću "Vudu" sigurno, možda u narednih sedam godina. Čekajte, šta da vam kažem, i ja sam nestrpljiva.


Da li si se nekad poljubila sa ženom i, ako jesi, kako je bilo?

Anđelo, Zrenjanin

- Poljubila sam se sa devojkom u tinejdžerskim danima. Smatram da je to deo odrastanja svih nas žena. To je doba kada ste radoznali i kada isprobavate mnoge stvari. Sumnjam da postoji devojka koja se nikada nije poljubila sa osobom ženskog pola. Svaki poljubac je lep, pa je takav bio i moj sa tom devojkom.


Da li si nekad dobila neku nepristojnu ponudu?

Stevan, Leskovac

- Mnogo puta. To je deo posla, štaviše, meni je to kul. Ne bih da otkrivam kakve sam sve ponude i predloge dobijala, neka to ostane moja mala tajna.

Šta je "najluđe" što je neki obožavalac uradio za tebe?

Petar, Vranje

- Tetovirao se. Uvek se obradujem kada vidim da je neki moj fan istetovirao stih moje pesme ili bilo šta što je vezano za moj lik i delo. Za takve stvari im šaljem naklon do poda i to je jedan od razloga što se trudim da stvaram što bolju muziku.

Koji naš glumac ti se najviše sviđa?

Tijana, Kruševac

- Definitivno Bojan Perić. Gostovao je u mom spotu "Meni se ne udaje". Veliki je car, mnogo ga volim i on mi je najomiljeniji muškarac među mladim srpskim glumcima. Obožavam da ga gledam u "Vojnoj akademiji".

Želim duet sa Cecom

Posle Severine Kojić, da li bi volela da snimiš duet sa još nekom našom pevačicom, na primer sa Cecom Ražnatović?
Jovana, Kragujevac
- Mislim da bismo Ceca i ja bile veoma zanimljiv spoj. S jedne strane imate reperku, a s druge najveću folk zvezdu na ovim prostorima. To bi za mene bilo novo iskustvo, druženje i poznanstvo, tako da bih volela da jednog dana udružimo snage.


Pogledajte i video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija