• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

17.08.2020

23:07

ZETA JOŠ NISAM VIDELA, STIDI SE DA DOĐE! Evo šta o Viktoru Živojinoviću kaže Sandrina porodica - Ako nam Brena postane PORODICA...

Estrada

ZETA JOŠ NISAM VIDELA, STIDI SE DA DOĐE! Evo šta o Viktoru Živojinoviću kaže Sandrina porodica - Ako nam Brena postane PORODICA...

Podeli vest

Viktor i Sandra su prosavili godinu dana 4. avgusta

Naslednik Lepe Brene, Viktor Živojinović je izabrao Sandru Miljaković za svoju emotivnu partnerku sa kojom je već godinu dana u skladnoj vezi. Sandrin otac Zvezdan je već pričao o vezi ćerke i budućeg zeta, a sada se oglasila i njegova snaja Velimirka, supruga njegovog brata Budimira.

PROMENIO IME ZARAD KARIJERE! SVI ZNATE ALENA ISLAMOVIĆA, očarao vas je RASKOŠNIM GLASOM, a evo kako glasi njegovo pravo ime! (FOTO)

ANABELA DOBILA GAGIJA NA SUDU! Atijasova isterala PRAVDU DO KRAJA, evo šta želi od Đoganija, ono što je rekla o Luni će vas OSTAVITI U ŠOKU! (FOTO)

- Sandra je bila skoro. Ona je divno dete. Stvarno je posvećena porodici i ne libi se ništa da radi. Iako završava škole, ima svoje obaveze, uvek kad dođe ovde, zasuče rukave i prva je u borbenim redovima za posao - ispričala je ona.

- Zeta nisam videla, iskreno da vam kažem. Možda ima svoje obaveze u Beogradu, a možda se i stidi da dođe, tek su godinu dana u vezi. Njih dvoje najbolje znaju šta je dobro za njihovu vezu i kada će porodice da se upoznaju - rekla je ona.

- Nije što su moji, ali jako su vredni, radni, pošteni. Završili su sa berbom malina, sad rade na kupinama. Poštena i časna porodica. Ju, ako nam Brena stvarno postane porodica, pa to će da bude prelepo - dodala je Velimirka.

Foto: tvin printscreen

- Do sada naše selo nije bilo nešto naročito poznato, sad će o njemu da se priča zbog naše Sandre i njene veze sa divnim Viktorom. Ja im stvarno želim svu sreću ovog sveta, ako bude svadbe iduće godine, pa to će biti događaj za naš kraj. Sigurno ću i kolo da povedem - zaključila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija