• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

14.10.2020

07:50

OGLASILA SE BEKVALČEVA NAKON ŠTO JE UHVAĆENA KAKO SE LJUBI SA NJIM! Pevačica otkrila da li je i dalje SAMA!

Estrada

OGLASILA SE BEKVALČEVA NAKON ŠTO JE UHVAĆENA KAKO SE LJUBI SA NJIM! Pevačica otkrila da li je i dalje SAMA!

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Nataša Bekvalac ljubi novog tipa! Na Instagramu je osvanuo video-snimak na kom se vidi da je pevačica veoma prisna sa televizijskim producentom Ljubomirom Dorontićem. Oni su bili zajedno u noćnom provodu, gde su proslavljali njegov rođendan i tom prilikom su se dobro ispipali.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Dok je Nata pevala stihove svoje pesme: "Mali signali su SOS za ljubav, taj dim cigarete što ti šaljem ja. I noga gola, za dodir ispod stola. Da to su ta mala zlatna pravila", zgodni tip joj je podizao haljinu i mazio je po nozi. On je zatim privukao Bekvalčevu i strasno je poljubio naočigled svih zvanica.

Ova scena je odmah pokrenula priče da je Nata u šemi sa zgodnim tipom, a fotografije na njegovom profilu su još više podgrejale sumnje. Ljubomir je i ranije kačio slike sa pevačicom na kojima su veoma prisni. Na jednoj od njih drži je ispod grudi i ljubi u vrat, dok ona očigledno uživa u ljubavi koju joj pruža.

 

 

Bekvalčeva ipak tvrdi da su ona i producent samo bliski prijatelji.

- Coka je moj dugogodišnji drug. Ne mogu da verujem da je to nekome interesantno - kaže kroz smeh pevačica za Informer.

Ona dodaje da često praktikuje da se cmače sa ljudima koje voli, pa joj nije jasno zbog čega se digla tolika prašina u medijima:

- Svi znaju da se ja tako ljubim sa prijateljima, sestrama i decom. Bez drame, i dalje sam sama.

Bekvalčeva je bez dečka već više od dve godine. Ona se u aprilu 2018. rastala od trećeg muža, biznismena Luke Lazukića. Pevačica je tvrdila da ju je muž prebio i da su zato rešili da na svoj brak stave tačku. Zvanično su se razveli u aprilu 2019. godine, a pop zvezda iz braka sa njim ima ćerkicu Hanu.

Svi moji muževi su bili pravi muškarci za mene

Nataša Bekvalac je nedavno izjavila da se ne kaje što se tri puta udavala. Pevačica je bila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, rukometašem Ljubom Jovanovićem i biznismenom Lukom Lazukićem i za sve njih smatra da su bili pravi muškarci za nju:

- Svaki muškarac u mom životu je bio pravi za mene u tom trenutku. Nema pogrešnih, to sam tada htela. Oni su ogledalo mene. Nadam se da ću u budućnosti upoznati nekog muškarca koji će mi odgovarati.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danilo

pre 3 godine

Još malo pa deseti muž, Nato uz tebe smo! Tvoji verni fanovi! P.S.Nadamo se da je on pravi!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17