• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

15:20

IZNENADA JE PREMINUO! Tuga u porodici Sanje Marinković - izgubio je BITKU SA BOLEŠĆU, jedva smogla snagu da priča...

Estrada

IZNENADA JE PREMINUO! Tuga u porodici Sanje Marinković - izgubio je BITKU SA BOLEŠĆU, jedva smogla snagu da priča...

Podeli vest

Tuga

Otac voditeljke "Magazina IN" Sanje Marinković, nedavno je preminuo, a ona je skupila snage da progovori o teškom životnom periodu koji ju je zadesio. U svom privom intervjuu nakon smrti oca, Sanja je istakla kako je njen tata preminuo posle samo 8 nedelja borbe sa bolešću.

- Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični i kada mi je iznenada preminuo otac posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću. To je bio veliki šok. On se razboleo krajem avgusta i nažalost više nije deo mog života, posle dva meseca Ovo je prvi intervju koji ja dajem - rekla je Sanja u Premijeri.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspela da smirim svoj duh. Ni u tim trenucima nisam popila nijedan lek za smirenje, verovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala u tome. Kada ja ostanem sama, ja sam uzimala vreme za sebe. Srećom živim blizu TV Pink gde ima dosta parkova i ja budem na čistom vazduhu. Čak i u tim trenucima, to je dragoceno - priča voditeljka, koja je progovorila i o braku njene majke i oca.

- Moji mama i tata su bili u braku 50 godina. Znači, pola veka. Nažalost, moja mama je ostala sama posle pola veka, što je jedna ozbiljna tuga i bol, ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine lepšim. Kada tako neka osoba ode posle pola veka, ode i pola tebe. Kad se takve stvari dese, nisi više pametan - dodala je Sanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija