• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: star.rs

19.12.2020

09:55

Tanja Savić ponovo prolazi kroz PAKAO! Dušan joj sad ZABRANIO I OVO - pevačica DANIMA U SUZAMA!

Estrada

Tanja Savić ponovo prolazi kroz PAKAO! Dušan joj sad ZABRANIO I OVO - pevačica DANIMA U SUZAMA!

Podeli vest

Mesecima unazad bračni problemi Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića pune naslovne strane. Otkako je Jovančević odveo sinove u Australiju, pevačica nema mira dok ih ne vrati kući.

Komšije Savićeve su otkrile da je Dušan navodno ponovo zabranio pevačici da se čuje sa sinovima i da zbog toga danima plače. 

- Tanja je tu, kod svojih, viđamo je, kako da ne. Ma, ovo što joj se dešava je strašno, otac i majka se boje, ona se dobro držala, ali koliko god da si jak, ove situacije koje joj priređuje Dušan su strašne. Njoj je sve teže bez dece, a izlaza nema. Istina je da je ona spustila loptu sa Dušanom da bi joj on dao da se čuje sa dečicom, a onda on to iskoristi, proširi priču da su se pomirili i nastane haos - ispričala je jedna komšinica Savićeve iz Radinca za "Star".

Foto: TV Pink printscreen

Danima je plakala, a on joj je opet zabranio da se čuje sa decom. Koliko znam, ona je trebalo da ide u Australiju da sa advokaticom sredi sve to vezano za decu, ali sada zbog korone ne može da ide, a i nemaju oni toliko para za taj put. Ona ne radi sad, a, koliko znam, Dušan je njenu ušteđevinu odneo sa sobom - priča komšinica i nastavlja:

-  Tanja stalno plače, sanja kako se igra sa decom, niko njenu muku ne zna. Njeni Dušana ne vole, znali su kako će sve ispati, a on je nju odveo od njih i znao je da će moći kako god hoće sa njom, e, sad je njemu problem jer su oni sa njom pa ne može na nju da utiče. Mnogo se napatila - dodala je komšinica.

Foto: TV Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 3 godine

Uhf...baš tužno, pokvariste mi praznike ovom tužnom pričom, baš vam ovaj 'džet -set' ide dobro ... A ima i nešto dobro, ako puno plače, manje će da piški !!!

Zoran

pre 3 godine

Ne veruj osobi koja laže. Toliko laže, više ni sama ne zna šta je sve kazala.

Stockholm

pre 3 godine

Nije ni cudo.Manje pricaj ako ne mozes sama kontrolisati sta ces pricati brnjicu na usta?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija