• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

28.04.2021

19:49

DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM?! Haos u Brestaču - Gagićeva UPLAŠENA ZA BEZBEDNOST?!

Estrada

DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM?! Haos u Brestaču - Gagićeva UPLAŠENA ZA BEZBEDNOST?!

Podeli vest

Marina Gagić navodno je napustila Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima.

Popularni par već mesecima navodno ima nesuglasice i često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave folker je navodno u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, prenosi Kurir.

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

Lazićev privatni život već godinama intrigira javnost, a nedavno je u centar pažnje dospeo zbog povezanosti s kriminalnim miljeom - ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ipak, pored tih problema, dosta trpi i Darkov emotivni život, pa je s Marinom poslednjih nekoliko meseci navodno na ratnoj nozi.

Česte rasprave

Kako je rekao izvoz za "Kurir" koji je blizak pevaču, on i Gagićeva od kraja prošle godine ne funkcionišu, a svađe su sve češće. Marini smeta što Darko navodno krije neke stvari od nje, izlazi iz kuće kad mu se prohte, ne javlja se na telefon i što u nekoliko navrata nije znala gde je on u pola noći. Te razmirice su navodno postale sve burnije kako je vreme odmicalo, a nedavno je folker navodno napravio haos u porodičnoj kući u Brestaču, gde zajedno žive. On je u jednom trenutku podivljao zbog svađe s verenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a kako kaže sagovornik za "Kurir", potom je otišao do sobe, do mesta gde drži oružje i navodno izvadio pištolj.

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

S njime je navodno izleteo u dnevnu sobu, gde je bila Marina, a potom vitlao vatrenim oružjem, pucao u televizor i pogodio ga. Njegova verenica je tada vrisnula i počela da plače, a potom je izašla iz kuće, međutim, uspeli su da izglade stvari ubrzo. Darko je obećao da se tako nešto neće ponoviti i da će da radi na njihovom odnosu, pa mu je ona dala drugu šansu.

Ipak, po svemu sudeći, Marina ne može da podnese više pritisak javnosti i informacije koje kruže o pevaču, a izvor tvrdi da je uplašena za svoju bezbednost i bezbednost naslednika. Poslednjih nedelja ponovo su krenule svađe, koje ona više neće da trpi, pa se pre nekoliko dana navodno spakovala i s detetom otišla u rodne Pećince.

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem napise - rekla je Marina.

S druge strane, Darko je potvrdio da je u pitanju mala svađa, ali da će sve biti u redu.

- Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporečkali. Svađa ko svađa - rekao je Darko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragisa

pre 2 godine

Malo se posvadjali pa potegao pistolj.Nadlezni treba odmah da reaguju i da ga strpaju u zatvor da nebi dete ostalo bez majke.

Baki

pre 2 godine

Dokle će ta mešina da pravi probleme gde god da se pojavii da ugrožava bezbednost ljudi a da ne odgovara pred zakonom ili sa nekim minimalnim kaznama . On je umobolna osoba opasna za okolinu .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija