• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

22.06.2021

07:45

EMOTIVNI SUSRET TANJE SAVIĆ SA SINOVIMA! Pevačica otkrila POTRESNU ČINJENICU: Pričaju na ENGLESKOM, uglavnom ih NE RAZUMEM... A evo da li će DOZVOLITI Dušanu da ih VIĐA!

ATAIMAGES

Estrada

EMOTIVNI SUSRET TANJE SAVIĆ SA SINOVIMA! Pevačica otkrila POTRESNU ČINJENICU: Pričaju na ENGLESKOM, uglavnom ih NE RAZUMEM... A evo da li će DOZVOLITI Dušanu da ih VIĐA!

Podeli vest

Tanja Savić je juče posle 14 meseci svoje sinove Maksima i Đorđa dovela ponovo u Srbiju.

Pevačica kaže da je prvi susret sa decom u sudu u Australiji bio veoma emotivan i da će ga pamtiti celog života.

Nakon višemesečne borbe da vrati sinove, koje je u aprilu prošle godine kidnapovao njihov otac Dušan Jovančević, Tanja je pobedila.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Tanja i Dušan

- Bilo je mnogo sreće, uzbuđenja, suza kada smo se videli. Imam snimak našeg susreta koji je bio veoma emotivan, ali zato što smo bili u sudu ja to ne smem javno da ga objavim i mnogo mi je žao zbog toga. Kada sam ih videla, rekla sam im: "Bože kako ste porasli", a oni meni: "Mam', čekali smo te, samo smo gledali kada ćeš da dođeš." Svi smo bili veoma uzbuđeni - kazala je Tanja juče odmah po sletanju na beogradski aerodrom.

Ona je otkrila i veoma potresnu činjenicu da su njeni sinovi za ovih godinu dana zaboravili mnoge srpske reči, pa uglavnom komuniciraju na engleskom.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić sa sinovima

- Uglavnom pričaju na engleskom, pa ih dosta toga ni ne razumem. Ja se prilagođavam njima, oni se prilagođavaju meni, neće biti lako. Trebaće dosta živaca i strpljenja, ali ja sam bar toga uvek imala. Treba biti pribran u svim životnim bitkama i drago mi je što sam ja u ovoj bila. Ne kaže se džabe "strpljen spasen".

Pevačica kaže da se ne kaje što je javno pričala o svom slučaju jer je na taj način uspela da se izbori za svoju decu, ali i da motiviše sve druge majke i očeve koji su u sličnom problemu. Tanja je za njih imala poruku:

- Borite se do kraja, borite se, jer to nije sramota! Protiv bilo kakvog nasilja, bilo ono psihičko ili fizičko, treba dići glas u javnosti. Da nisam progovorila, ništa se ne bi desilo. Ne bih izazvala reakciju kod Dušana. Objavila sam na Instagramu šta mi se dogodilo jer mi nije davao ni da čujem decu duže od sedam dana. Bilo mi je teško i trebala mi je pomoć. Osetila sam olakšanje kada sam javno rekla šta se dešava. Posle toga su mi je javile mnoge majke i neki očevi koji su ostali bez dece i ja sam tada shvatila da sam uradila pravu stvar. Pomogla sam mnogim ljudima da se osveste, probude i shvate da ne treba da žive u toksičnoj vezi. Svako od nas zaslužuje da bude srećan i ne treba da trpimo nikakve torture, kontrole, to nije ljubav, već pakao i zatvor.

Davaću Dušanu da viđa decu

Dušan Jovančević je izjavio da će ipak on, Tanja i deca ponovo biti zajedno. Savićeva nije želela da komentariše tu njegovu izjavu, ali je najavila da će mu dozvoljavati da viđa sinove.

- Okej, to je njegovo mišljenje, ne bih da se oglašavam povodom toga što je rekao. Meni je bilo jako važno da uzmem decu, i ništa drugo ne smem da komentarišem. Ne znam kako će on viđati decu, jer je sve još sveže. Ne znam kakva je procedura, ali ja sam neko ko sigurno ne želi da odvoji decu od oca. Samo želim da oni budu srećni, tako da im sigurno neću uskratiti kontakt sa ocem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija