• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

18.07.2021

11:15

RAZVELA SAM SE, A ONDA SU ME UDALI ZA ZA MITRA MIRIĆA! Zorica Marković Otkrila ŠOK DETALJE iz privatnog života - neverovatna LJUBAVNA PRIČA o kojoj se MALO ZNA!

Estrada

RAZVELA SAM SE, A ONDA SU ME UDALI ZA ZA MITRA MIRIĆA! Zorica Marković Otkrila ŠOK DETALJE iz privatnog života - neverovatna LJUBAVNA PRIČA o kojoj se MALO ZNA!

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković otvorila je dušu u životnoj priči za domaće medije, gde je otkrila neverovatne detalje iz svog života. Tako je ispričala i anegdotu sa Mitrom Mirićem, s kojim je nastupala osamdesetih po celoj bivšoj Jugoslaviji.

- Znači, razvedem se i onda me udaju za Mitra Mirića! Ha-ha-ha! Al' čekaj! To je sve zaje*ancija, sad ću da ti objasnim tu priču! To da su svi mislili da smo se nas dvoje tajno venčali. On je meni, bre, kao četvrti brat! On je na svojim koncertima imao po petnaest hiljada ljudi, a ja sam mu bila specijalni gost. Nismo se razdvajali. Imao je poverenje u mene toliko da sam mu sačuvala pare da kupi prvi stan. Njemu je šok bio koliko smo zarađivali, toliko da nismo mogli da potrošimo. Džakove para od ulaznica smo imali. Bilo je mnogo ljudi, a turneja je trajala preko mesec dana. Ja sam tada imala hit, bila popularna i u kombinaciji s Mitrom haos smo pravili - rekla je Zorica i dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković

- Mislili su da sam ja sa Mitrom u vezi, a ja ga upoznala s njegovom ženom Suzanom! Pa ti sad vidi! A ovako ide ta priča: ona je na jednom koncertu došla po autogram. Bila je mis Makedonije. Tada smo bili svako u svojoj svlačionici. Mitar je voleo da pred koncert sedi sam, a ja sam se vrzmala sa muzičarima. Retko koga je primao u svlačionicu, osim riba i potpisivao im autograme - rekla je pevačica, pa nastavila:

Foto: printscreen facebook

Mitar Mirić

- Svaka devojka je imala pravo da uđe u njegov prostor i da dobije potpis. Međutim, Suzana kad je ušla, vidim ja žena ne izlazi... Bila je toliko fina, lepa. Nego, pre nego što je ušla, pre nego što sam je uvela, kažem ja njemu: "Brate, ovo je tvoja buduća žena!" I došlo vreme da izađe na scenu, kad... Ma kakvi, oni i dalje pričaju! Reko, gotovo, zaljubio se moj brat! A on je do tada, kao u vojsci, recke pisao na zidu. Ako me razumeš... Suzana je pošla s nama u Beograd, njeni su reagovali, trčali, branili, bunili se... Oni su se posle uzeli, ne vredi. Drago mi je da su i dan-danas zajedno i da su uspeli - ispričala je Markovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija