• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2021

07:40

Pobrali njene simpatije! Pesma Milice Todorović se orila Tokijem, vaterpolisti slavili zlatnu medalju uz pevačicin hit!

Estrada

Pobrali njene simpatije! Pesma Milice Todorović se orila Tokijem, vaterpolisti slavili zlatnu medalju uz pevačicin hit!

Podeli vest

Milica Todorović pevala je u Tokiju za vaterpoliste, koji su drugi put uzastopno osvojili olimpijsko zlato! Njena pesma "Moje zlato" orila se u Tokiju dok su vaterpolisti stajali na šampionskom postolju sa najsjajnijim medaljama oko vrata.

Finale između Srbije i Grčke u nedelju ujutru ujedno je bila i poslednja utakmica na Olimpijskim igrama, pa je Miličin hit zapravo zatvorio takmičarski program. Pored naših momaka, i "srebrni" Grci su đuskali uz ovu srpsku pesmu.

Bravo, momci

Milica kaže za Informer da je oduševljena što su šampioni tražili da čuju baš njenu pesmu na postolju.

- Čast mi je što su zlatni vaterpolisti proslavi titulu uz moju pesmu! Ako bude prilike, rado bih sa njima proslavila istorijski uspeh i zapevala uživo "Moje zlato". Bravo, momci, vi ste naš ponos! - oduševljena je folk zvezda.

Foto: Printscreen You Tube/Kurir Tv

Milica Todorović u emisiji

I odbojkašice vole Milicu

Milica je čestitala i srpskim odbojka{icama koje su na Olimpijskim igrama osvojile bronzu. Zanimljivo je da su i one slavile uz pesmu "Moje zlato".

- Čestitala bih ovim putem i odbojkašicama. Bravo, devojke! - poručila im je pevačica.

Milica dodaje da je gledala utakmicu i svim srcem bila uz reprezentaciju Srbije.

- Pomno sam pratila finale i navijala, mislim da me je ceo komšiluk čuo! Nije mi žao, i treba da navijamo svim srcem za našu reprezentaciju u bilo kom sportu. Naježila sam se dok sam gledala ceremoniju dodele medalja. Ovim smo dokazali da smo zemlja sporta! Svaka čast za svakog sportistu koji je otišao u Tokio, a posebno onima koji su Srbiji doneli medalje. Oni su naše zlato i hvala im što nas čine ponosnim i srećnim - kaže Todorovićeva.

Foto: Reuters

Vaterpolisti slave zlatnu medalju
Sedmorica veličanstvenih

Milica naglašava da su se Duško i Gojko Pijetlović, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Stefan i Branislav Mitrović na najbolji način oprostili od reprezentacije.

- Naklon sedmorici velićanstvenih, koji su poslednju utakmicu u dresu reprezentacije odigrali fantastićno i odveli nas do trona - kaže pevačica, a na pitanje da li joj se neki vaterpolista posebno dopada, odgovara:

Foto: printscreen instagram/milicatodorovicofficial

Milica Todorović

- Sve su to sjajni momci! Činjenica je da su vaterpolisti najzgodniji sportisti, ali i najjači, jer treba mnogo snage da u vodi rade ono što neko ne može ni na suvom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija