• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

01.09.2021

20:27

EVO NA ŠTA ESTRADA TROŠI NAJVIŠE NOVCA - BRODOVI, AUTOMOBILI, SKUPA PUTOVANJA... A OVAJ pevač je telefon koristio 10 GODINA!

Printscreen You Tube

Estrada

EVO NA ŠTA ESTRADA TROŠI NAJVIŠE NOVCA - BRODOVI, AUTOMOBILI, SKUPA PUTOVANJA... A OVAJ pevač je telefon koristio 10 GODINA!

Podeli vest

Poznato je da naše javne ličnosti zarađuju mnogo, ali isto tako i troše, a sada su otkrili na šta najviše troše novac.

Pevač Milan Topalović Topalko ne voli da izdvoji puno novca za telefon, pa je tako jedan koristio čak deset godina. S druge strane, na jednu svoju pasiju spreman je da potroši brdo novca i da ne pita za cenu.

Ja sam jedan od onih koji ne zna i nikad nije znao da štedi novac. Da imam milione, ja bih ih potrošio. Totalni sam hedonista i novac mi uglavnom odlazi na uživanje sa prijateljima. “Bolest" mi je nautika. Imam svoj ručno rađen brod, napravljen za moje potrebe i ima sve što ja želim, ali kada bih imao milion dao bih sve za isti takav brod, samo fabrički. Dosta sam novca dao na plovilo, ali ne žalim – kaže Topalko pa se osvrće na uživanje sa prijateljima za koje najradije daje novac i nije mu žao.

Novac najviše volim da potrošim sa prijateljima, da nešto pojedemo i popijemo… Kad bi se sabrao taj novac na godišnjem nivou baš bi bila velika cifra. I, naravno, na automobile mi odlazi dosta para. Ne uživam preterano u automobilima, ali dosta novca izdvajam oko toga. Tu mi je baš žao da “bacim” pare. Telefon nisam kupio pet godina, a pre toga sam imao jedan čak deset godina! To me nimalo ne interesuje, kao ni moda, garderoba… Što se tiče garderobe i cipela ja sarađujem sa jednim butikom, oni me oblače, tako da tu ne trošim novac. Eventualno ako kupim neke farmerke, majicu, tako nešto sitno. Tu dosta uštedim novca i ne volim da dajem puno, jer me to ne čini srećnim – priznaje pevač.

Kada je reč o štednji novca, pevačica Marina Visković priznala je ranije da ne ume da uštedi ni 200 evra.

- Ceo moj štek je u krpama, zapravo, u haljinama, torbama, cipelama… Nikada u životu nisam uštedela ni 200 evra – rekla je ona, a onda dodala:

Kajem se što nisam naučila da čuvam pare. To je jedina stvar zbog koje žalim.

Baš u tome se sa njom slaže i Mina Kostić.

- Ne umem da uštedim novac, ali pošto sada imam dete postala sam malo svesnija da moram i da sačuvam novac jer imam i nekog o kome brinem – rekla je pevačica ranije za medije.

Rada Manojlović nedavno je sve iznenadila izjavom da ne voli markirane stvari, te da su joj najudobnije cipele koštale 20 evra.

- Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i posle jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 evra…

Goca Tržan najviše novca troši na putovanja – mnogo radije nego na paprene markirane krpice.

- Nisam opčinjena modom i boli me uvo za to. Niti imam para, niti imam vremena da se time bavim. Da se posvetiš i baviš samo modom, treba ti ozbiljna lova, a ja radije trošim novac na putovanja i na stvari koje će da me oplemene, a moda u svojoj suštini nije tako nešto – rekla je Tržanova ranije.

Baš kao i Goca i Marija Šerifović najviše para daje na putovanja i zbog toga ne žali.

- Za razliku od nekih drugih ljudi koji se bave ovim poslom i troše novac na druge stvari, ja najviše trošim na putovanja i smatram da je to daleko pametnije nego kupovanje nekih drugih stvari. Kada budem stara škrbava baba da imam čega da se sećam - ispričala je Šerifovićeva.

Sara Jovanović ne haje za novac kada je garderoba u pitanju.

- Najviše novca dajem na kvalitetnu odeću i obuću za koje sam sigurna da ću moći da ih kombinujem sa onim što već imam i koje ću nositi često. Ali desi se i da kupim nešto ekstravagantno, što retko oblačim - rekla je pevačica za "24sedam".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija