• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2021

23:03

ANA POSLE RAZVODA OD RASTE ZADRŽALA REPEROVO PREZIME! Isplivao dokument koji sve dokazuje! (FOTO)

Estrada

ANA POSLE RAZVODA OD RASTE ZADRŽALA REPEROVO PREZIME! Isplivao dokument koji sve dokazuje! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić objavila je na Instagramu da je primila treću dozu vakcine protiv koronavirusa, a onda je usledila reakcija njenih pratilaca koja je sve šokirala.

Naime, Ana je posle te objave doživela napad na društvenim mrežama od strane antivaksera, međutim, pevačica nije želela da prećuti, te im je žestoko odgovorila.

Nesuvišne i bez ikakvih relevantnih činjenica i dokaza, polu-svet ostavlja komentare i lupeta i komentariše “vakcine”, medicinske teme.… ja mogu isključiti komentare… ali ne želim… želim da saznam gde ja tačno živim… Prvo me to jako rastužuje…a dalje “mešanje” politike …zaista mi se povraća… Ali kao sto rekoh … "Svako ima neotuđivo pravo da uništi sopstveni život, onako kako smatra da je najbolje"… .p.s. Alkohol…Vakcina…Politika… Da nije tužno, bilo bi smešno - napisala je Ana.

Međutim, pevačica se tu nije zaustavila, pa je objavila i fotografiju koja potvrđuje da je primila treću dozi vakcine protiv opakog virusa, a jedan detalj je svima zapao za oko.

Naime, na dokumentu koji je Ana objavila može da se primeti da je pevačica zadržala prezime Stefana Đurića Raste sa kojim je bila u braku i sa kojim je dobila ćerkicu Taru.

Foto: printscreen instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić zadržala Rastino prezime

Podsetimo, Ana i Rasta su se zvanično razveli krajem 2018. godine, a kako su mediji tada preneli, jedan od okidača za prekid bračne zajednice navodno je bilo Anino saznanje da Rasta ima stan na Vračaru, a, sa druge strane, reperu je navodno dozlogrdilo da on i njega žena budu konstantno na meti paparaca. Ana je, kako su tada mediji preneli, stopirala karijeru zbog Raste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija