• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

29.11.2021

21:45

OVO JE PRVI MUŽ DALILE MUJIĆ! Bosanska starleta preotela DRUGARICI dečka i tukla njegove ljubavnice! (FOTO)

printscreen

Estrada

OVO JE PRVI MUŽ DALILE MUJIĆ! Bosanska starleta preotela DRUGARICI dečka i tukla njegove ljubavnice! (FOTO)

Podeli vest

Ljubavni život Dalile Dragojević već godinama intrigira javnost, a malo je poznato da je bosanska starleta pre udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa izvesnim Esom Kurtešijem, sa kojim je živela u Austriji, tačnije Beču, ali i Švajcarskoj.

Iako se poslednjih godina trudila da se "opere" od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi veruju da je udaja za Dejana bila samo deo njenog plana da promeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je pre Dragojevića već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kako kaže izvor blizak starleti, nekadašnjeg partnera je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobegla od kuće kako bi živela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

Foto: printscreen

Eso Kurtešije

Navodno, on se u to vreme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka. Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživeo i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedeljama bio u komi, prenosi "Kurir". U tom periodu je Dalila stalno bila uz njega, a, kako otkriva izvor, i tamo je pravila skandale.

Naime, neke Kurtešijeve prijateljice i devojke sa kojima ju je varao su dolazile da ga obiđu, a ona ih je tukla. Kada se oporavio, Eso je oterao Dalilu od sebe, jer nije želeo da trpi njene ispade i agresiju koju je ispoljavala. Tada se vratila da živi kod majke u Bugojno, a otac je se odrekao i nije želeo da čuje za nju.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ove tvrdnje su svojevremeno potvrdili i Mujićkini cimeri iz "Parova", Zerina Hećo i Mili Radosavljević.

- Eso je Dalilin bivši muž. Bila je udata. Ako hoćete da dođete do tog čoveka, kontaktirajte njene antifanove. Mladen može da potvrdi ovo - rekla je Zerina pre nekoliko godina, dok je Vuletić sve potvrdio i dodao da je Dalila otela Esa od najbolje drugarice.

Foto: printscreen

Eso Kurtešije

I Mili je bio upoznat sa ovom pričom.

- On se bavio pljačkom i bio je i u zatvoru. Dalila je sa njim vitlala po Austriji i Švajcarskoj dok je imao love. Kada je doživeo nesreću pokazala je pravo lice zbog čega ju je šutnuo, jedva se otarasio bede - rekao je Mili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija