• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2015

13:35

OPLJAČKALI TEK SAHRANJENU BABU Iz kovčega uzeli 800 dinara!

Vesti

OPLJAČKALI TEK SAHRANJENU BABU Iz kovčega uzeli 800 dinara!

Podeli vest

Grob juče sahranjene Stojanke Veličković (90) iz Todorovca kod Leskovca opljačakan je tokom noći, a lopovi su iz kovčega starice uzeli 800 dinara koje joj je ostavila porodica.

Užasnu sliku raskopanog grobnog mesta i polomljenog kovčega jutros su zatekli sin i unuka pokojne Stojanke. 

- Odmah smo videli da je grob raskopa, aćebe kojim smo je pokrili rascepano na pola. Onda sam bacio pogled na mesto na kom smo ostavili novac, njega nije bilo. Stavili smo jednu novčanicu od 500, jednu od 200 i od 100 i nijedna nije pronađena - kaže Stojankin sin Slobodan Veličković.

Ovo je grehota! Svima je činila dobro, deci je pomagala i ovako da joj neko vrati. Nije se pošteno ni ohladila, a nisu je pustili da počiva u miru

Slađana Trajković
unuka 
 

Stojankina unuka Slađana Trajković nije mogla da poveruje da je neko u stanju da uradi ovako nešto. 

- Ovo je grehota! Svima je činila dobro, pomagala deci u selu i ovako neko da joj vrati. Nije se pošteno ni ohladila, a nisu je pustili da počiva u miru - kaže Trajkovićeva.

Na lice mesta došli su i pripadnici kriminalističke policije u Leskovcu koji su izvršili uviđaj. Porodica sumnja da je do skrnavljenja groba došlo zbog osvete.

- Pokojna starica se bavila belom magijom i bajala je deci protiv uroka u selu. Možda se to nekom nije sviđalo - rekao je naš izvor iz policije.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija