• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2015

17:51

FOTOGRAF REKETAŠ: Amerikanac slikao golu Srpkinju pa je ucenjivao!

Vesti

FOTOGRAF REKETAŠ: Amerikanac slikao golu Srpkinju pa je ucenjivao!

Podeli vest

Policija je u Beogradu uhapsila američkog državljanina Dž.A.S. (50), zbog sumnje da je od ženske osobe tražio i dobio novac kako ne bi objavio njene kompromitujuće fotografije i snimke, saopštio je danas MUP

- Postoje osnovi sumnje da je Dž.A.S., jula ove godine, u umetničkom ateljeu u Kotoru, po pristanku oštećene, napravio set fotografija i snimaka na kojima je ona bila naga - navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je potom, od oštećene, tražio 400 evra, "kako fotografije i snimke ne bi objavio na internetu, što je ona i učinila i dala mu 250 evra i fotoaparat", dodao je MUP.

Osumnjičeni je, "u međuvremenu, na jednom sajtu postavio dva kompromitujuća snimka oštećene, a potom joj tražio još 350 evra kako ne bi postavio još video i foto materijala", 

Navodi se i da je Dž.A.S. , prilikom primopredaje novca uhapšen u Beogradu i priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu koje mu je odredilo pritvor do 30 dana.

Američki držvljanin se tereti u saopštenju da je izvršio krivično delo prinude.

Policija sumnja da je američki državljanin oštetio na ovaj način više osoba i poziva potencijalne oštećene, koji ga prepoznaju na fotografiji, da se jave na telefon 011-279-74-75. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija