• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.07.2016

10:56

HAPŠENJE U SMEDEREVU! Privedena trojica osumjičenih za pljačke pošti

Vesti

HAPŠENJE U SMEDEREVU! Privedena trojica osumjičenih za pljačke pošti

Podeli vest

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su opljaškali više filijala Pošte Srbije u selima u okolini Smedereva i to preduzeće oštetili za više od pet miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije

U saopštenju je navedeno da su uhapšeni M.L. (38), J. M. (26) i M. M. (31), iz okoline Požarevca i njima je odredjeno policijsko zadržavanje.

Osnovano se sumnja da su uhapšeni pripadali petočlanoj organizovanoj grupi čija su preostala dva člana već u pritvoru u Požarevcu zbog drugih krivičnih dela.

Osumnjičeni se terete da su u proteklih nekoliko meseci, u noćnim satima, do objekata Pošte Srbije dolazili putničkim vozilom "folksvagen pasat karavan" inostranih registarskih oznaka, pajserima provaljivali ulazna vrata i kolicima iznosili metalne kase sa novcem, teške i do 400 kilograma.


Sumnja se da su kase automobilom odvozili nekoliko kilometara dalje, obično do neke njive udaljene od naseljenog mesta, izbacivali ih iz vozila, razvaljivali čekićem i uzimali novac, nakon čega bi ih polili benzinom i zapalili.

Materijalna šteta nastala izvršenjem ovih krivičnih dela za sada se procenjuje na više od pet miliona dinara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija