• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

08.10.2016

11:14

POSLEDNJA ODLUKA MAJKE JELENE MARJANOVIĆ: Kuću i sve što je imala, Zorica testamentom OSTAVILA UNUCI JANI!

Vesti

POSLEDNJA ODLUKA MAJKE JELENE MARJANOVIĆ: Kuću i sve što je imala, Zorica testamentom OSTAVILA UNUCI JANI!

Podeli vest

Zorica Krsmanović (53), majka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), zaveštala je porodičnu kuću i sve što je imala svojoj petogodišnjoj unuci Jani

 

- Svakako da će neko od nas preuzeti na sebe obavezu oko kuće dok Jana ne poraste. Verovatno ću to biti ja, videćemo još... Ja ću biti još neko vreme u kući. Jana je sad kod oca Zorana i on će brinuti o njoj - rekla je Zoričina najmlađa sestra Ljubica iz Kruševca.

U kući Krsmanovića juče su bile Zoričine tri sestre i rođaci, koji su u 12 sati izašli na Zoričin i Jelenin grob na groblju Zbeg u Borči, na kojem je prekjuče sahranjena Zorica.

- Osta kuća pusta... Što ne dočeka makar da sazna ko joj i zašto ubi ćerku - uplakano dodaje Goca, Zoričina starija sestra.


NA NJIH JE BAČENA STRAŠNA KLETVA?! Za samo šest meseci preminuli Jelena, njena baka i mama!

Ljubica nam je rekla da će otići kod Marjanovića da vidi malu Janu, koja ne zna da joj je baka umrla.

Ona dodaje da im se od poznatih ličnosti javila jedino pevačica Nada Topčagić, koja im je sa Tare poručila da će doći kod njih čim se vrati sa odmora. Kažu da im se od Jeleninih kolega sa estrade niko nije javio, niti im je izjavio saučešće. Za sahranu su sami skupili sredstva, a nevoljno pričaju o tome da im je za to nedostajao novac.

- Sad je kasno za svaku pomoć. Ne znamo šta su to Jelena i Zorica skrivile da ovako završe - tužno konstatuje Ljubica.


POSLEDNJE REČI MAJKE UBIJENE PEVAČICE: Zoran nije ubio Jelenu, ali MARJANOVIĆI ZNAJU KO JESTE!

Zoričin grob zatrpan je gomilom cveća i venaca. Na vrhu se ističe veliki venac od ruža, belih gerbera i gladiola od zeta Zorana Marjanovića (38), na kojem je ispisano: "Poslednji pozdrav dragoj Zorici od porodice Marjanović". Za pokoj duše, Zoričina porodica joj je juče zapalila dve cigarete i na grobu ostavila jabuku, sok i kafu.


JELENA LIKVIDIRANA ZBOG PROKLETSTVA: Svekrva Zorica ubeđivala sina Zorana da otera pevačicu, jer im ona donosi nesreću?!

Kuća Marjanovića juče je delovala pusto. Interesantno je da su Marjanovići odnedavno zastaklili kapiju na kojoj se pojavio samo Jelenin dever Miloš Marjanović. On nije želeo da kaže u kakvom je stanju njegov otac Vladimir, za kojeg su prekjuče rekli da nije mogao da dođe Zorici na sahranu jer je doživeo infarkt.

- Nemam komentar - ponavljao je Miloš. U dvorište je nakratko izašla njegova majka Zorica, koja je nešto dobacivala, ali se nije čula od vučjaka koji je sve vreme razjareno lajao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

" Velika prijateljica Nada Topcagic " koja je i te kako umesana u svu ovu pricu doci ce kada zavrsi odmor-hahaha !!!!!!!!!!! Pa nije bila ni na 40 dana a ni na pola godine. Prijatelji pravi su tu u nesreci ali njih nema. Estrada je jedno leglo narkomana, prostitucije i kriminala, puno tajkuna vezano za politicare tako da se i nebi pojavljivali tu da se ne otkriju. U tu neku grupu spadaju i Marjanovici milom ili silom a samo je pitanje ko ce prvi propevati. Maloj Jani treba novi zivot i novi dom pun ljubavi da bi mogla dalje nastaviti!!!!!!!!!!!!!

ddd

pre 7 godina

Zorica je sada gore, Bog da joj dušu prosti, zna ko joj je ubio ćerku. Sa Jelenom je. Normalno je što je kuću ostavila Jani. Kome bi drugom, samo je malecka preostala. Jadno dete, ostade bez dve najvoljenije osobe za tako kratko vreme.

tiana

pre 7 godina

I da nije zavestala kucu i imovinu maloj Jani, Jana bi sve nasledila jer je jedini zakonski naslednik. Pokojnica neka pociva u.miru pored svog deteta...A ubica, ubica ce se jednoga dana otkriti, nadam se, jer savrsen zlocin ne postoji.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija