• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

23.09.2018

12:55

UŽAS U NOVOM SADU!  Tinejdžer (17) se igrao pištoljem, pa UPUCAO SEBE U GLAVU

Vesti

UŽAS U NOVOM SADU! Tinejdžer (17) se igrao pištoljem, pa UPUCAO SEBE U GLAVU

Podeli vest

Sedamnaestogodišnji Novosađanin O.T. ranjen je u glavu u noći između petka i subote u ulici Kaće Dejanović u Novom naselju a lekari se bore za njegov život

Iz izvora u policiji saznajemo da su prelimirani rezultati istrage pokazali da je mladić slučajno iz pištolja ispalio jedan hitac i pogodio sebe u glavu.

- Incident se dogodio oko jedan sat nakon ponoći dok se povređeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara. Prema rečima svedoka, pištolj je slučajno opalio verovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića, tako da smo zaključili da nije reč o pokušaju ubistva niti samoubistva – rekao je izvor blizak istrazi.

 

Mladić je bez svesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dečiju bolnicu i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege sa prostrelnom ranom glave u predelu između obraza i slepoočnice.

- Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom lekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno zato što je zadobio izuzetno teške telesne povrede – kratko nam je rečeno u Dečijoj bolnici.

Do nesreće je došlo pošto se "povređeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara", nakon čega je "pištolj slučajno opalio, verovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića.

MLADIĆ (18) PUCAO SEBI U GLAVU: U teškom stanju prevezen u bolnicu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pepa prasac

pre 5 godina

Jos jedan adut da treba uvesti obaveznu vojnu obuku kad vec deca oce da see igraju sa oruzjem

Rade

pre 5 godina

Da li je i on završio sa preregistracijom, svog oružja ?????????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija