• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP Srbije

02.04.2019

15:36

(FOTO) VELIKA AKCIJA NIŠKE POLICIJE! Pretresi na više lokacija, 12 uhapšeno zbog narkotika!

Vesti

(FOTO) VELIKA AKCIJA NIŠKE POLICIJE! Pretresi na više lokacija, 12 uhapšeno zbog narkotika!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom zaplenili su oko šest kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsili 12 osoba

Uhapšeni su I. C. (26), Ð. S.(20), D. S.(24), M. M.(20) P. R. (24) i D.U. (20) zbog  sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i M. K. (29), J. C. (21), M. M. (25), L. C. (26), M. Ć. (32) i M. B. (34) zbog neovlašćenog poseda narkotika.

Foto: MUP Srbije

Pretresom stana i kuće koje koristi osumnjičeni I.C pronađeno je 12 paketa sa oko četiri kilograma marihuane, više od 570 grama heroina, oko 220 grama kokaina i 680 grama MDMA. Tokom pretresa kuće D. S. nađeno je devet paketa sa manjom količinom marihuane, a kod P. R. i D. U. u jednom ugostiteljskom objektu još 35 tableta MDMA. 

Foto: MUP Srbije

Kod M. M., M. K., J. C. i L. C. pronađene su 24 tablete MDMA, manja količina amfetamina i marihuane, a u automobilu M. M. (25) manja količina marihuane. 

Pretresom stana M. B., u kojem je policija zatekla i M. Ć, pronađena je takođe manja količina marihuane i MDMA.

PAO SA 30 KILOGRAMA MARIHUANE! Beogradska policija u automobilu pronašla drogu!
 

U stanu Ð. S. pronađen je i pištolj sa dva okvira sa ukupno 10 metaka, i protiv njega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određen pritvor do 48 časova i oni će, uz krivične prijave biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija