• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

23.06.2019

12:49

TRAGIČNO OKONČANA POTRAGA ZA PAVLOM (21)! Dunav kod Petrovaradina izbacio telo utopljenog studenta!

Vesti

TRAGIČNO OKONČANA POTRAGA ZA PAVLOM (21)! Dunav kod Petrovaradina izbacio telo utopljenog studenta!

Podeli vest

Telo Pavla Grujića (21) iz Loznice, studenta novosadskog fakulteta FTN, isplivalo je juče nešto posle 14 časova iz Dunava na divljoj plaži na Oficircu u Petrovaradinu

Nakon što je telo pronađeno, otac tragično nastadalog mladića identifikovao ga je, a telo je preneto na obdukciju na Institut za sudsku medicinu.

Inače, da tuga bude još veća, nesrećni mladić, sin jedinac, pronađen je na majčin rođendan.

Podsetimo, u utorak, 18.juna, Pavle je sa drugom ušao u reku Dunav, na Keju Žrtva racije, nedaleko od spomenika "Porodica" u Novom Sadu. Njih dvojica su plivali i kada su se vraćali ka obali, drug se u jednom trenutku okrenuo da vidi gde je Pavle, ali ga nije ugledao, pa je pomislio da se popeo na obližnji splav. Drug se, raspitivao kod ljudi na splavu, koji su pretražili plovilo u potrazi za studentom.

NESTAO STUDENT (20) U DUNAVU! Skočio da se okupa, od tada ga niko nije video!

Odmah je obaveštena policija, koja je zajedno sa žandarmerijom krenula u potragu. Pavlova majka Maja, tog dana je rekla za naš list, da ih je o Pavlovom nestanku obavestila je novosadska policija, a da je Pavlov otac, odmah otišao u Novi Sad.

Pavle je, kako je rekla majka, zbog studija živeo u Novom Sadu, a iznajmljeni stan je delio sa jednim drugom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija