• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2019

10:59 >> 11:52

OGROMNA TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ! Dvoje odrasilh i jedno dete poginuli u strašnom sudaru! DRUGOM DETETU SE BORE ZA ŽIVOT!

Vesti

OGROMNA TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ! Dvoje odrasilh i jedno dete poginuli u strašnom sudaru! DRUGOM DETETU SE BORE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

ri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći na autoputu kada je automobil marke VW "šaran" koji je vozio 49-godišnji državljanin Finske sustigao i udario u zadnji deo "citroen" sa kragujevačkim tablicama. Teška saobraćajna nesreća desila se jutros na oko 500 metara od isključenja ka Požarevcu, na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu

Kako nezvanično saznajemo dve odrasle osobe i jedno dete su izgubili život, a jedno dete je teško povređeno i lekari se bore za njegov život.

Nesreća se desila pri sustizanju dva vozila, a očevici kažu da su se ona zapalila pri udesu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su finskog državljanina A.S. (1970) zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu na autoputu Niš-Beograd kod skretanja za Požarevac, u kojoj su poginule tri osobe i jedna povređena.

Sumnja se da je A.S., danas oko 10 časova, upravljajući automobilom “folksvagen šaran“ nemačkih registarskih oznaka naleteo na „citroen“ kragujevačkih registarskih oznaka. Nakon sudara „citroen“ je sleteo sa puta, prevrnuo se i zaustavio u rastinju.

Osumnjičenom A.S. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija