• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs

19.10.2019

14:23

HOROR NA FRUŠKOJ GORI, PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO! Strahuje se da je to muškarac (58) za kojim su tragali spasioci Gorske službe!

Vesti

HOROR NA FRUŠKOJ GORI, PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO! Strahuje se da je to muškarac (58) za kojim su tragali spasioci Gorske službe!

Podeli vest

Posle višečasovne potrage, spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa pripadnicima MUP, pronašli su u šumi telo muškarca nestalog u okolini Stražilova

Spasioci su juče dobili poziv povodom nestale osobe na Fruškoj gori u okolini Stražilova.

Pedesetosmogodišnji R. M. je trebalo da se nađe sa prijateljem oko 10 časova povodom druženja i pravljenja roštilja, ali se nije pojavio na dogovorenom mestu i izgubio mu se trag dok je njegovo vozilo pronađeno na mestu gde je parkirao, saopštila je Gorska služba spasavanja.

Dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija