• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.G.

29.10.2019

11:43

INFORMER NA MESTU NESREĆE U SJENICI Smrt mladića pogodila sve, u rudniku UGAŠENE MAŠINE, VLADAJU MUK I TIŠINA

Vesti

INFORMER NA MESTU NESREĆE U SJENICI Smrt mladića pogodila sve, u rudniku UGAŠENE MAŠINE, VLADAJU MUK I TIŠINA

Podeli vest

Rudar Edin Mujović (28) poginuo je sinoć u rudniku Štavalj u Sjenici. U rudniku su mašine ugašene, vladaju muk i tišina

Direktor rudnika uglja Štavalj Mensur Turković rekao je za Informer da ga je pogodila vest o pogibiji rudara Edina Mujovića.

Foto: Infomer/A.G.

Stradali rudar
 

Foto: Informer/A. G.

 

-Bio sam na službenom putu kada su mi javili da se tragedija dogodila. Velika je žalost, mlad čovek je izgubio život - rekao je Turković.

Foto: Infomer/A.G.

 

Kako Informer saznaje, tragedija se dogodila tokom priprema za miniranje otkopa. U jami je u tom trenutku bilo nekoliko rudara, a njihov zadatak je bio da miniraju otkop i izvezu ugalj iz jame. Kako saznajemo, na stradalog mladića obrušila se velika količina uglja. 

Foto: Informer/A. G.

 

KOLEGE GA IZVUKLE IZ JAME, ALI MU NIJE BILO SPASA Poginuo rudar (28) u Sjenici


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija