• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti.rs

05.11.2019

10:56

PILI SU PIVO, A ONDA JE UKLJUČIO MOTORNU TESTERU I POKUŠAO DRUGU DA PREREŽE VRAT! Lekari jedva spasli život muškarcu iz Vranja

Vesti

PILI SU PIVO, A ONDA JE UKLJUČIO MOTORNU TESTERU I POKUŠAO DRUGU DA PREREŽE VRAT! Lekari jedva spasli život muškarcu iz Vranja

Podeli vest

Četrdesetogodišnji muškarac iz leskovačkog sela Zalužnje samo je srećom istao živ nakon što ga je motornom testerom napao drug iz susednog sela Pribojsvađa

Dvojica muškaraca su u ponedeljak uveče sedeli ispred prodavnice u Priboju, nakon što su ceo dan proveli u seči šume. Dok su ispijali piće među njima je navodno došlo do verbalne rasprave, a onda i do obračuna motornom testerom.

Foto: rina.rs

Mladić iz Priboja je upalio testeru i navodno pokušao da prijatelju da prereže vrat. Lanac testere nije dotakao glavnu vratnu arteriju, a brzom intervencijom lekara je povređenom mladiću spašen život. On je smešten na Odeljenje hirurgije leskovačke Opšte bolnice i van je životne opasnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima dvojica muškaraca se druže godinama, pa za sada nije poznato zbog čega su se sukobili do te mere da je jedan od njih poželeo da ubije drugog. Policija je privela napadača i radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

FOTOGRAFIJE OBNAŽENE UČENICE ŠESTOG razreda kruže Vranjem, osvetio joj se bivši dečko SEDMAK

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija