• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2019

11:56

OBRT! FUDBALERA NISU POKUŠALI DA GEPEKUJU! Terzića pratio audi a6, a onda mu tražili 5.000 evra i PRETUKLI GA!

Vesti

OBRT! FUDBALERA NISU POKUŠALI DA GEPEKUJU! Terzića pratio audi a6, a onda mu tražili 5.000 evra i PRETUKLI GA!

Podeli vest

Mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine Aleksa Terzić preživeo je pravu dramu danas, kada je prvo ugledao audi koji ga prati, a potom su mu iz istog automobila tražili 5.000 evra!

Terzić se vraćao iz Niša, gde je igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, kada je na Autokomandi primetio da ga audi A6 prati. On je ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor.

Foto: Starsportphoto

Aleksa Terzić

HAOS NAKON UDESA NA NOVOM BEOGRADU! Mladog fudbalera hteli da STRPAJU U GEPEK, a kada im je umakao, UKRALI MU KOLA I POBEGLI

OTKRIVAMO KO JE FUDBALER koga su pokušali da GEPEKUJU NA NOVOM BEOGRADU

U tom trenutku od njega su tražili da zaustavi auto i da im da 5.000 evra. Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu.

- Devojka iz audija je povikala: Beži jer će nadrljati. Upalio sam kola i počeo da bežim. Na raskrnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je škoda i udarila u BMW. Rekli su mi: “Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti” - prepričao je Terzić detelje drame.

Iz audija su izašla dva muškarca, izvukla Terzića iz automobila pretukla ga, a kako saznajemo, Terzić je zadobio frakturu nosa, iščašenje ruke, hematome na glavi i licu.

Prema prvim informacijama, muškarci su pokušali da Terzića ubace u gepek, ali ti navodi nisu potvrđeni.

Terzić je inače letos napustio Zvezdu u transferu vrednom 1,5 miliona evra. Prošao je sve mlađe kategorije crveno-belih i očekivalo se da će dobiti šansu u prvom timu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bela ladja

pre 4 godine

Nemogu da verujem da se tako nešto dešava u Srbiji i to na autoputu gde imaju kamere i da policija nije reagovala?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija