• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2019

18:57

SIN ĆE TI POGINUTI, ČEKA TE STRAŠNA NESREĆA... SONJA, LJUBICA I RADOVAN skidali CRNU MAGIJU za 70.000 EVRA! Starica na kraju PODIGLA KREDIT DA IH ISPLATI, A ONDA...

Vesti

SIN ĆE TI POGINUTI, ČEKA TE STRAŠNA NESREĆA... SONJA, LJUBICA I RADOVAN skidali CRNU MAGIJU za 70.000 EVRA! Starica na kraju PODIGLA KREDIT DA IH ISPLATI, A ONDA...

Podeli vest

Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su prevarile Kruševljanku R. M. (73), koja živi u Nemačkoj, za 70.000 evra, obećavajući joj da će joj skinuti crnu magiju!

Iza rešetaka su Sonja A. (30) iz Bačke Palanke, Ljubica K. (36) iz Begeča i Radovan P. (43) iz Obrovca.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, njih troje su davali oglase u raznim časopisima, u kojima su tvrdili da mogu pomoći ljudima da pronađu sreću u životu i da reše razne porodične i ljubavne probleme.

- Proteklog leta R. M., koja živi u Berlinu, došla je u Srbiju, u Ribarsku Banju na odmor. Listajući časopise, naišla je na oglase osumnjičenih i odlučila je da ih pozove. Naivna starica im se požalila na probleme sa porodicom i zdravljem, a njih troje su joj rekli da je na nju bačena najgora crna magija koja postoji - objašnjava naš izvor.

Užas

Ubedili su staricu da će joj sin uskoro poginuti i da će imati velikih problema sa ćerkom
Izvor iz istrage

Ubedili su je, kaže on, da će joj sin uskoro poginuti i da će imati velikih problema sa ćerkom.

- Starica je bila prestravljena. Vratila se u Nemačku, a Sonja, Ljubica i Radovan su nastavili da je pozivaju telefonom i da je uveravaju da je čeka serija strašnih nesreća ako se ne skine ta crna magija. Kazali su joj i da su rituali skidanja takve magije veoma skupi, ali da joj nema spasa ako ne uradi ništa po tom pitanju - rekao je naš izvor.

EVO ZAŠTO JE SVETI NIKOLA NAJČEŠĆA SLAVA! Pola slavi, druga polovina ide, a evo što je to baš tako!

 

 

Preplašena starica je zato počela da im šalje pare iz Berlina preko raznih firmi za transfer novca.

Pošto su prevaranti stalno tražili još para, nesrećna R. M. je u jednom trenutku čak i podigla kredit u Nemačkoj kako bi zadovoljila njihove finansijske zahteve.

- U poslednja tri meseca R. M. im je poslala ukupno čak 70.000 evra. Starica više nije mogla to da sakrije od svoje dece, pa su je ćerka i sin pritisli da prizna šta joj se dešava. Ostali su zgranuti kad su čuli kako im je majka ispala naivna. Odmah su sve prijavili našoj policiji, koja je započela istragu i uhapsila prevarante - kaže naš sagovornik.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu za prevaru, u Osnovno javno tužilaštvo u Bačkoj Palanci.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija