• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

20.12.2019

15:17

TIPOVAN ZBOG 50.000 EVRA! Tragovi krvi na mestu ubistva vlasnika kozmetičkog salona u Zemunu OTKRILI JEZIV DETALJ

Vesti

TIPOVAN ZBOG 50.000 EVRA! Tragovi krvi na mestu ubistva vlasnika kozmetičkog salona u Zemunu OTKRILI JEZIV DETALJ

Podeli vest

Policija pokušava da otkrije ko je ubici Dragana Pantelića dojavio da je on u utorak u svojoj menjačnici imao zakazanu zamenu 50.000 evra. Ubica ga izrešetao s leđa i pokupio sve pare iz kase

Beogradska policija saslušava rođake, prijatelje i saradnike ubijenog Dragana Pantelića (55), vlasnika menjačnice "Maps" u Zemunu, kako bi otkrila ko je njegovom ubici dojavio da tog dana ima 50.000 evra u svom lokalu! Ubica je prišao nesrećnom Panteliću s leđa, dok je ovaj zaključavao menjačnicu, pa ga je izrešetao s pet hitaca i pokupio sve pare iz kase!

Foto: Informer


Telefon na veštačenju

Izvor Informera blizak istrazi kaže da je očigledno da je Pantelić "tipovan" i da je neko rekao ubici da Dragan u utorak u svojoj menjačnici ima zakazanu zamenu novca u ukupnom iznosu od 50.000 evra.

Telefon

Proverava se i Pantelićev telefon kako bi se saznalo s kim je komunicirao i šta se dogovarao pred ubistvo
Izvor iz istrage

- Uzete su izjave od ljudi kojima je Pantelić kobnog dana menjao novac, ali se saslušavaju i rođaci, prijatelji i poslovni saradnici. Takođe, proverava se i Pantelićev mobilni telefon kako bi se saznalo s kim je sve komunicirao i šta se dogovarao pred ubistvo - objašnjava naš izvor.

Draganova udovica, s kojom ima troje dece, ni juče nije želela da priča o tragediji koja ih je zadesila.

Njegove komšije u beogradskom naselju Veljko Vlahović, gde je Pantelić živeo s porodicom, kažu da je on bio vredan i kulturan čovek, posvećen ženi i deci.

OTKRIVAMO! UBICA SAZNAO DA JE DRAGAN KOBNOG DANA IMAO SPECIFIČNU TRANSAKCIJU! Ovo je motiv ubistva vlasnika menjačnice u Zemunu!

- Dugo je radio u banci kao službenik, a onda je, pre otprilike šest-sedam godina, odlučio da pokrene svoj privatni biznis. Dao je otkaz u banci, otvorio je menjačnicu i tako počeo da zarađuje za život. Znam da mu u početku nije bilo lako, ali posao je proradio i, koliko sam mogao da primetim, on i njegova porodica su pristojno živeli - kaže komšija.

Prema njegovim rečima, Pantelić je bio izuzetno marljiv i odgovoran u poslu. Uglavnom je sam radio u menjačnici po ceo dan.

Foto: printscreen youtube

Službeni ulaz

Draganov lokal se, inače, nalazi u centru Zemuna, u Ulici 22. oktobar. Kobne večeri krenuo je da zatvori lokal, pa je spustio rešetke na glavnom ulazu u menjačnicu, s ulične strane, a zatim je krenuo u bočni, službeni ulaz, do kog se dolazi kroz susedni kozmetički salon.

Lice ubice se ne vidi na snimcima

Inspektori su tokom uviđaja preuzeli snimke sa video-nadzora u okolini menjačnice kako bi utvrdili identitet ubice. Međutim, njegovo lice se ne vidi zato što je sve vreme držao glavu pognutu i prekrio ju je kapuljačom. Policajci su zato preuzeli i snimke sa kamera koje se nalaze na objektima duž trase kojom je ubica pobegao kako bi utvrdili da li je u nekom trenutku otkrio lice i gde je otišao posle zločina.

 

U trenutku kad je ušao u službeni ulaz, još uvek nepoznati ubica, maskiran kapuljačom, prišao mu je s leđa i ispalio u njega pet hitaca, nakon čega je pokupio sav keš iz menjačnice.

Po tragovima nađenim na mestu zločina, može se zaključiti da se teško ranjeni Pantelić okrenuo i pokušao da se suprotstavi ubici, ali je samo nekoliko trenutaka kasnije podlegao povredama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija