• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.01.2020

10:54

NAJNOVIJE INFORMACIJE Mladen Mijatović OTKRIO U KAKVOM JE STANJU mala Monika Karimanović: Samo ove osobe smeju da joj priđu

Vesti

NAJNOVIJE INFORMACIJE Mladen Mijatović OTKRIO U KAKVOM JE STANJU mala Monika Karimanović: Samo ove osobe smeju da joj priđu

Podeli vest

Ninoslav Jovanović uhapšen je juče nakon 17 dana potrage, dok je Monika Karimanović, za čiju se otmicu sumnjiči, i dalje u bolnici.

Novinar Pinka Mladen Mijatović rekao je da devojčica trenutno u KC Niš i u teškom psihofizičkom stanju, što je, kako dodaje, i normalno za devojčicu njenih godina s obzirom na torturu koju je doživela i preživela.

-Ona je sada u rukama lekara i medicinskog osoblja. Posećuju je roditelji koji su jedine osobe, koji sem lekara mogu da joj priđu, i nadamo se da će se devojčica što pre oporaviti – istakao je Mladen.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović je Moniku Karimanović presreo u petak, 20. decembra 2019. godine u niškom selu Brzi Brod dok je išla u školu. Potom ju je narednih dana vukao po zemunicama i napuštenim vikendicama u pravcu Svrljiga i Knjaževca, usput ostavljajući tragove koji ukazuju na strašnu torturu koju je devojčica pretrpela.

Foto: pink.rs

 

Nalaženi su tragovi Monikine povraćke, njen školski ranac i vreće za spavanje, zatim tragovi hrane, ali i majica i crne čipkaste gaćice, koje je monstrum unapred pripremio da bi zlostavljao dete. Monika je srećom nađena 29. decembra u vikendici u selu Pasjača kod Svrljiga, a Ninoslav je pobegao i od tada je do hapšenja uspevao da izbegne poteru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija