• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts

16.01.2020

08:12

(VIDEO) POGLEDAJTE SNIMAK UDESA ISPRED VLADE SRBIJE! Smrskani automobili, povređeni policajci!

Vesti

(VIDEO) POGLEDAJTE SNIMAK UDESA ISPRED VLADE SRBIJE! Smrskani automobili, povređeni policajci!

Podeli vest

Zbog guste magle, nepoštovanja saobraćajne signalizacije, kao i neprilagođene brzine, jutros oko 4.15 došlo je do teškog udesa na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine, neposredno ispred zgrade Vlade Srbije

U lančanom sudaru su učestvovala tri vozila, a prema prvim informacijama sa terena veliki kamion koji se kretao ovom saobraćajnicom naleteo je na putnički automobil, a zatim su se odbili na policijsko vozilo koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini.

Kamion za koji nije još poznato šta je uopšte radio na jednoj od najprometnijih saobraćajnica, odnosno da li je imao dozvolu tuda da prolazi, prevrnuo se na bok, dok je putnički automobil pretrpeo veliku štetu.

Povređena su dva policajca koji su se nalazili u službenom vozilu. Oni su oko 4.30 prevezeni na VMA i zadobili su samo lakše telesne povrede.

Saobraćaj u ovom delu grada satima se odvija otežano, i dalje su preusmerene mnoge autobuske linije, dok trolejbusi ne saobraćaju.

Zbog prevrnutog kamiona totalno je bio obustavljen saobraćaj u Ulici kneza Miloša, u smeru od Pošte u Takovskoj ka Mostarskoj petlji.

Saobraćaj je ponovo uspostavljen, prenosi RTS




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 4 godine

A da kamion nike imao pravo tu da se nalazi jer sta ce kamion u 4 ujutru u centru da dostavlja robu i da necijem sinu zasmeta da punim gasom ptodje kroz crveno, boze, sta ce ova sirotinja kamionom tu, kuda ce ovaj svet.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija